Virhe 1014 Sonosia päivitettäessä

Virhe 1014 tapahtuu, kun yhdellä tai useammalla Sonos-tuotteella on ongelmia päivityksen asentamisessa. Alla on joitain yleisiä toimenpiteitä tämän virheen ratkaisemiseksi.

Yritä päivitystä uudelleen

Virheen tultua näkyviin napauta kohtaa Yritä uudelleen uutta päivitysyritystä varten. Voit myös käynnistää päivityksen uudelleen avaamalla Asetukset-välilehden ja napauttamalla kohtaa Järjestelmä > Järjestelmän päivitykset > Tarkista päivitykset.

Käynnistä Sonos-tuotteet uudelleen

Käynnistä kaikki Sonos-tuotteet uudelleen. Kun olet käynnistänyt kaikki Sonos-tuotteet uudelleen, varmista, että ne näkyvät Sonos-sovelluksessa ja yritä päivitystä uudelleen.