Virhe 1101 Sonosia päivitettäessä

Virhe 1101 voi ilmetä useista syistä ja se tarkoittaa, että Sonos-tuotteet eivät pääse Sonos-palvelimille tarkistamaan päivityksiä. Näiden ohjeiden avulla voidaan ratkaista suurin osan tapauksista, joissa virhe 1101 esiintyy.

Muista yrittää päivitystä uudelleen jokaisen vaiheen jälkeen. Jos virhe toistuu uudelleen, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Käynnistä kotiverkkolaitteet uudelleen

Käynnistä kukin alla luetelluista laitteista uudelleen irrottamalla se virtalähteestä, odottamalla kymmenen sekuntia ja kytkemällä se sitten takaisin.

• Modeemi
  • Reititin
  • Mesh WiFi -solmut ja -tukiasemat
  • Verkkokytkimet (jos Sonos on yhdistetty kiinteästi verkkoon)

Käynnistä kaikki Sonos-tuotteet uudelleen

Käynnistä kaikki Sonos-tuotteet uudelleen irrottamalla ne virtalähteestä, odottamalla kymmenen sekuntia ja kytkemällä ne uudelleen virtalähteeseen.

Sammuta kaikki tukemattomat verkkolaitteet

Katkaise virta ja poista kaikki tukemattomat verkkolaitteet verkostasi. Luettelo järjestelmistä, joita ei tueta, löytyy artikkeleistamme järjestelmävaatimukset ja yhteensopimattomat laitteistot.

Sulje ja avaa Sonos-sovellus uudelleen

Sulje ja avaa uudelleen kaikki käyttämäsi Sonos-sovellukset. Sonos-sovelluksen sulkeminen:

• Napsauta Windows PC:llä Sonos-ikkunan oikeassa yläkulmassa rastia.
  • Napsauta Macissa Sonos-pudotusvalikkoa ja valitse Poistu Sonos-järjestelmästä.
  • Pyyhkäise iOS-laitteen näyttöä alhaalta ylöspäin, pidä painettuna ja vapauta. Jos iOS-laitteessasi on kotipainike, kaksoisnapauta kotipainiketta. Pyyhkäise ylös Sonos-sovelluksessa.
  • Pyyhkäise Androidissa alhaalta ylöspäin, pidä painettuna ja vapauta. Pyyhkäise ylös Sonos-sovelluksessa.

Kytke WiFi pois päältä ja takaisin päälle

Jos käytät Sonos-sovellusta iOS- tai Android-laitteella, kytke laitteen WiFi-yhteys pois päältä ja takaisin päälle. Varmista, että laite on muodostanut yhteyden oikeaan WiFi-verkkoon, ja siirrä sitten laitetta lähemmäs reititintä WiFi-signaalin parantamiseksi.

Ethernet-yhteyden tarkistaminen

Varmista, että Ethernet-kaapeli on kytketty hyvin sekä reitittimeen että Sonos-tuotteeseen. Jos mahdollista, vaihda Ethernet-kaapeli toiseen ja käytä reitittimen eri porttia.

Tarkista reitittimen asetukset

Poista käytöstä kaikki käytönvalvonnan, kulunvalvonnan tai palomuurin asetukset, jotka saattavat estää Sonos-järjestelmän päivityksen. Katso reitittimen käyttöoppaasta tietoja näiden asetusten käyttämisestä.