Sonos-järjestelmävaatimukset

Tämä artikkeli sisältää vaatimukset Sonos S1- ja S2 -järjestelmien asentamisesta ja käytöstä. Sonos-järjestelmän asentamiseen tarvitaan iOS- tai Android-laite. Lue artikkelista Sonos-sovelluksen vaatimukset tietoja siitä, mitä käyttöjärjestelmiä Sonos-sovellus tukee.

Verkkovaatimukset

Yleiset vaatimukset

• Nopea langallinen internetyhteys, kuten kaapeli, kuitu tai DSL
  • WiFi-reititin
  • Sonos-sovellus ja kaikki Sonos-tuotteet ovat samassa aliverkossa

Tuetut WiFi-tilat ja suojausstandardit

Kaikki Sonos-tuotteet tukevat 802.11b/g-WiFi-tiloja sekä henkilökohtaisen WiFi-suojauksen avoimia, WEP- ja WPA/WPA2-suojausstandardeja.

Jotkut Sonos-tuotteet tukevat muita Wi-Fi-tiloja ja suojausstandardeja S2-ohjelmistoa käytettäessä:

802.11a (5GHz)

One (Gen 1)
Play:1
Play:3
Play:5 (Gen 2)
Sub (Gen 1)
Sub (Gen 2)
SYMFONISK WiFi -hyllykaiutin (Gen 1)
SYMFONISK-pöytälamppu WiFi-kaiuttimella

802.11a (5GHz)
ja
802.11n (2.4GHz ja 5GHz)

Five
Move1
One (Gen 2)
One SL
Port
Roam
Roam SL
Sub (Gen 3)
Sub Mini
SYMFONISK-valokuvakehys WiFi-kaiuttimella
SYMFONISK-kaiutinvalaisinjalusta WiFillä
SYMFONISK WiFi -hyllykaiutin (Gen 2)

802.11n (vain 2,4GHz)

Amp
Arc
Arc SL
Beam (Gen 1)
Beam (Gen 2)
Ray

WPA3

Amp
Arc
Arc SL
Beam (Gen 1)
Beam (Gen 2)
Five
Move
One (Gen 2)
One SL
Port
Ray
Roam
Roam SL
Sub (Gen 3)
Sub Mini

1Tuettu myös S1-ohjelmistoa käytettäessä

Langallisen asennuksen vaatimukset

• Yksi tai useampi Sonos-tuote on aina kytketty reitittimeen Ethernet-kaapelilla1
  • Spanning Tree Protocol (STP)-tuki

Ei-tuetut verkkoasennukset ja laitteet

• Langattomat internetyhteydet, kuten satelliitti, mobiilihotspotit tai LTE-reitittimet
  • Vierasverkot tai verkot, jotka käyttävät portaalin kirjautumissivua
  • Verkot, jotka käyttävät langattomia signaalinvahvistimia2
  • Ethernet over power (EOP) -laitteet
  • WPA/WPA2 Enterprise

Kotiteatterikaiuttimien vaatimukset

Sonos-kotiteatterikaiuttimet ovat yhteensopivia monien eri televisioiden ja äänimuotojen kanssa. Lisätietoja löytyy artikkeleista Sonos-kotiteatterikaiuttimien televisiovaatimukset ja tuetut äänimuodot.

Ennen kuin asennat Sonos-kotiteatterikaiuttimen, varmista, että kaikki ulkoiset komponentit, kuten kaapelirasia, DVD-soitin jne. on kytketty suoraan televisioon. Jos sinulla on olemassa olevia kotiteatteri- tai surround-äänilaitteita, irrota ne televisiosta.

Musiikkikirjaston vaatimukset

Sonos tukee NAS-asemaan tai henkilökohtaiseen tietokoneeseen tallennetun oman musiikkikirjaston toistoa. Katso artikkelit tuetuista äänimuodoista ja Sonos-sovelluksen vaatimuksista varmistaaksesi, että Sonos tukee musiikkitiedostojasi ja laitteitasi.

Sonos-musiikkikirjastojen koko on rajoitettu 65 000 kappaleeseen. Muistiraja voidaan saavuttaa ennen 65 000 kappaleen rajaa, jos kirjasto sisältää paljon metatietoja. Esimerkiksi klassisen musiikin kappaleissa on yleensä paljon metatietoja, ja ne voivat täyttää käytettävissä olevan muistitilan, ennen kuin 65 000 kappaleen raja on saavutettu. Jos sinulla on yli 65 000 kappaletta, yksi vaihtoehto voi olla Plex with Sonos.

1 WiFi-silmukkaverkoissa Sonos-tuotteet on kytkettävä pääverkkosolmuun, jos käytetään langallista asennusta.

2 Jos sinun on laajennettava kotisi WiFi-verkkoa Sonosia langattoman asennuksen käyttöä varten, suosittelemme käyttämään WiFi-silmukkaverkkoreititintä.