Virhe 900 musiikkikirjastoa lisättäessä

Sonos-sovellus voi näyttää virheen 900, kun Sonos-järjestelmälläsi on vaikeuksia lisätä uutta jaettua musiikkikirjastoa järjestelmään.

Virhe 900 Windowsilla

Jos uskot, että osaat muokata Windowsin rekisteriä ongelman korjaamiseksi, noudata alla olevia ohjeita.

1. Avaa käynnistysvalikko ja napsauta Suorita.
    1. Uudemmissa Windows-versioissa ei ehkä ole Suorita-painiketta. Voit sen sijaan avata käynnistysvalikon, kirjoittaa suorita ja painaa sen jälkeen Enter-painiketta.
  2. Kirjoita
    regedit
    ja napsauta OK.
  3. Mene seuraavaan kansioon:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters
  4. Etsi syöte, jonka nimi on IRPStackSize. Jos se on jo esillä, siirry vaiheeseen 5.
    Jos IRPStackSize-syötettä ei ole esillä, toimi seuraavasti:
    1. Napsauta Muokkaa ja valitse Uusi, napsauta sen jälkeen DWORD-arvo.
    2. Kohtaan Arvon nimi kirjoita
      IRPStackSize
      ja sen jälkeen napsauta OK. Huomaa, että sinun tulee kirjoittaa
      IRPStackSize
      täsmälleen esitetyssä muodossa kirjainkoot huomioon ottaen.
  5. Napsauta IRPStackSize, napsauta Muokkaa ja sen jälkeen Muuta.
  6. Näppäile ruutuun Tietoarvo suurempi arvo ja napsauta OK. Jos mitään arvoa ei ole näkyvissä, varmista, että perusasetus on Desimaali, aseta sen jälkeen arvotiedoksi 24.
  7. Käynnistä tietokone uudelleen ja yritä sen jälkeen lisätä musiikkikirjastosi Sonosiin.

Virhe 900 macOS:llä

Jos käytät Macia ja näet virheen 900, kun yrität lisätä tai käyttää musiikkijakoa, noudata artikkelimme ”Tietokonetta ei löydy -virheet” ohjeita.