Unohda järjestelmä Sonos-sovelluksesta

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Sonos-sovellusta käsketään unohtamaan järjestelmän, jos mobiililaitteesi tai tietokoneesi on yhdistetty useisiin järjestelmiin. Tämä tehdään yleisimmin silloin, kun halutaan liittää laite toiseen Sonos-järjestelmään.

Nämä vaihtoehdot eivät ole käytettävissä, jos laitteesi on ylipäänsä ollut yhdistettynä vain yhteen järjestelmään. Jos näin on, voit silti unohtaa järjestelmän seuraamalla ohjeita, kuinka Sonos-sovellus palautetaan tehdasasetuksiin.


Sonos-sovelluksen kuvake, valkoinen Sonos-sana mustalla pyöristetyllä neliöllä Sonos-sovellus iOS- tai Android-järjestelmille

  1. Siirry Asetukset-kuvake, hammasratas Asetukset-valikkoon ja valitse Yleiset asetukset.
  2. Valitse Unohda nykyinen järjestelmä.


Sonos S1 -sovelluksen kuvake, tumma pyöristetty neliö, jossa lukee SONOS S1 Sonos S1 Controller -sovellus


iOS tai Android

  1. Valitse Asetukset-kuvake, hammasratas Asetukset-välilehdeltä Järjestelmä > Unohda nykyinen Sonos-järjestelmä.
  2. Sulje ja avaa Sonos-sovellus uudelleen.

macOS tai Windows

  1. Napsauta Ohje-valikkoa.
  2. Valitse Unohda nykyinen Sonos-järjestelmä.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.