Tutustu Sonos Moveen

Lue lisää Sonos Moven keskeisistä ominaisuuksista, kuten toiston hallinnasta, Bluetooth-laiteparin muodostamisesta, ryhmittämisestä ja latauksesta.

Toiston säädöt

Paina toistaaksesi tai tauottaaksesi äänen.

Paina muuttaaksesi äänenvoimakkuutta.

Pyyhkäise eteenpäin seuraavan kappaleen toistamiseksi.

Pyyhkäise taaksepäin edellisen kappaleen toistamiseksi.

Bluetooth

Muodosta laitepari painamalla ja pitämällä Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet laiteparin muodostuksen äänimerkin.

Vilkkuva sininen: Valmis yhteyttä varten
Yhtäjaksoinen Sininen: Yhdistetty laitteeseen

Puhe

Lisää puheavustaja*, jotta voit helposti hallita Sonos-järjestelmää äänelläsi (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa). Katso lisätietoja artikkelistamme, joka koskee puheavustajan lisäämistä.

Ryhmitys

Paina ja pidä painettuna ryhmittääksesi Sonos-tuotteet helposti toistamaan samaa sisältöä. Kuulet vahvistusäänimerkin.

Akku ja lataus

Paina ja vapauta asettaaksesi Moven lepotilaan.

Akun merkkivalo vilkkuu keltaisena, kun tuote on ladattava.

Aseta Move latausalustalle helppoa lataamista varten.