Muodosta Sonos Movesta laitepari Bluetoothin avulla

Ennen kuin aloitat

• Move on asennettava Sonos-sovelluksella WiFi-verkossa, ennen kuin se voidaan vaihtaa Bluetooth-tilaan ja muodostaa laitepariksi Bluetooth-laitteiden kanssa.
  • Kun Sonos Movea käytetään Bluetooth-yhteydellä, Movea ei näy Sonos-sovelluksessa. Toisto- ja äänenvoimakkuuden säätö toimii edelleen laiteparina olevan Bluetooth-laitteen kautta.
  • Jotkut Sonos-ominaisuudet eivät ole käytettävissä silloin, kun Sonos Move on Bluetooth-tilassa. Näitä ovat muun muassa kaiuttimien ryhmitys, ääniavustus ja stereoparitus.

1

Aseta Move Bluetooth-tilaan

Etsi Bluetooth -painike, joka sijaitsee Move-laitteen takana Virta- ja Liitä -painikkeiden välissä. Paina painiketta kerran vaihtaaksesi Bluetooth-tilaan. Move antaa merkkiäänen ja kaiuttimen päällä oleva LED-valo muuttuu siniseksi.

2

Ota laiteparin muodostustila käyttöön Movella

Paina ja pidä Bluetooth-painiketta pohjassa ottaaksesi laiteparin muodostustilan käyttöön. Move antaa jälleen merkkiäänen ja LED-valo vilkkuu sinisenä.

3

Muodosta laitepari Moven ja laitteesi välille

1. Mene laitteen asetuksiin ja laita Bluetooth päälle.
  2. Valitse Move laitelistasta.
    • Jos Movea ei näy näytöllä, varmista, että Move on laiteparin muodostustilassa ja LED vilkkuu sinisenä.
  3. Kun laitepari on muodostettu, LED-valo palaa sinisenä ja kuulet merkkiäänen.

Ongelmia laiteparien muodostamisessa?

Jos Moven yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu ohjeisiin, jotka löytyvät artikkelistamme Laiteparin muodostaminen Bluetoothin ja Sonosin välillä ei onnistu.

Liitä Move uudelleen Bluetooth-laitteeseen

Sonos Move yrittää oletuksena yhdistää viimeisimpään laitteeseen, jonka kanssa se on muodostanut laiteparin. Sonos Move muistaa jopa kuusi viimeisintä laitetta, joihin se on ollut yhdistettynä.

Jos Sonos Moven tehdasasetukset on palautettu sen jälkeen, kun se on ollut yhdistettynä laitteeseesi, avaa laitteesi Bluetooth-asetukset ja poista Sonos Move, ennen kuin muodostat laiteparin uudelleen.

Vaihda Move WiFi-tilaan

Voit vaihtaa takaisin WiFi-tilaan painamalla Bluetooth -painiketta, joka sijaitsee Move-laitteen takana. LED-valo vaihtuu sinisestä vilkkuvaksi valkoiseksi yhdistyessään takaisin verkkoon. Kun Move on jälleen WiFi-tilassa, vilkkuva valkoinen valo muuttuu yhtäjaksoiseksi valoksi.