Ongelmat langattoman asennuksen aikana

Tämä artikkeli auttaa ratkaisemaan ongelmat, joita saattaa ilmetä, kun Sonosia yhdistetään Wi-Fi-verkkoon. Jos sinulla on uusi reititin tai olet vaihtanut Wi-Fi-salasanasi, tutustu artikkeliimme, joka käsittelee Sonosin yhdistämistä uuteen reitittimeen tai Wi-Fi-verkkoon.

Jos yrität poistaa Sonos Bridgeä järjestelmästäsi, etkä pysty yhdistämään järjestelmääsi Wi-Fi-verkkoon, aloita alla olevista ehdotuksista. Jos ongelmat jatkuvat, joudut ehkä pitämään jonkin Sonos-tuotteistasi johdotettuna reitittimeesi. Lisätietoja löytyy artikkelistamme Bridgen poistaminen järjestelmästä.

Väärä Wi-Fi-salasana

Tarkista syöttämäsi salasana napauttamalla salasanakentän oikealla puolella olevaa Näytä-painiketta. Jos näet virheilmoituksen edelleen, tarkista verkon salasana reitittimessä olevasta tarrasta. Ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaasi tai reitittimen valmistajaan saadaksesi ohjeita Wi-Fi-salasanan löytämiseksi tai vaihtamiseksi.

Jos olet määrittelemässä uutta Sonos-järjestelmää, etkä löydä oikeaa Wi-Fi-salasanaa, valitse Vaihtoehtoinen asennus käyttääksesi kiinteää asennusta, jos tuotteessasi on Ethernet-portti.

Jos kaiuttimessasi ei ole Ethernet-porttia tai et voi liittää kaiutintasi kiinteään verkkoon, sinun on löydettävä Wi-Fi-verkon salasana tai luotava uusi salasana langattoman asennuksen viimeistelemiseksi.

Väärä Wi-Fi-verkko

Varmista, että olet valinnut oikean Wi-Fi-verkon, kun syötät salasanan. Valitse tarvittaessa Käytä muuta verkkoa, ja yritä yhdistämistä uudelleen.

Yhteensopimaton Wi-Fi-verkko

Jotkin verkkotyypit eivät tue langatonta asennusta. Jos yrität asentaa Sonosin verkkoon, joka sopii yhteen tai useaan seuraavista kriteereistä, sinun on käytettävä kiinteän verkon asennusta.

• Yrityksen tukiasemat, jotka on määritetty niin, että ne edellyttävät varmenteita tai muunlaista yrityksen todennusta.
  • Vierasverkot tai mobiilitukiasemat.
  • Verkot, joissa käytetään portaalisivua sisäänkirjautumiseen.
  • Verkot, joissa on langaton signaalinvahvistin.

Lisäksi joitain Sonos-tuotteita ei voi yhdistää reitittimeen, joka tukee vain 5 GHz:n WiFi-yhteyttä. Lisätietoja tuetuista WiFi-muodoista löytyy järjestelmävaatimuksia käsittelevästä artikkelistamme.

Seuraavat vaiheet

Jos olet kokeillut kaikkia yllä olevia vaiheita, etkä vieläkään pysty yhdistämään Sonosia Wi-Fi-verkkoon, yritä käynnistää reititin uudelleen. Kun reititin on kytketty takaisin päälle ja mobiililaitteesi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, aloita langaton asennus alusta. Ota meihin yhteyttä, jos et vieläkään pysty yhdistämään Sonosia Wi-Fi-verkkoon.