iTunes-soittolistat puuttuvat USB-aseman Sonos-kirjastosta

Jos tallennat musiikkikirjastosi iTunesista tai Music-sovelluksesta ulkoiselle USB-asemalle ja olet jakanut kyseisen kirjaston Sonosin kanssa, soittolistasi eivät ehkä näy Sonos-sovelluksessa. Tässä artikkelissa on ohjeita ongelman ratkaisemiseksi ja iTunes-soittolistan XML-tiedoston jakamiseksi Sonosin kanssa.

1. Päivitä Sonosin musiikkikirjasto.
  2. Avaa macOS Finder -sovellus.
  3. Paina Shift + ⌘ + G ja kirjoita
    ~/Music/iTunes/
    .
  4. Kopioi
    iTunes Music Library.xml
    -tiedosto.
  5. Liitä tiedosto Sonosin kanssa jaettavan ulkoisen USB-aseman musiikkikirjastokansioon.

Huomaa, että sinun on toistettava vaiheet joka kerralla, kun päivität Sonos-musiikkikirjastoasi.