Kuuntele podcasteja Sonosilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit kuunnella podcasteja Sonosilla. Voit suoratoistaa podcasteja Sonosiin suoraohjauksella, AirPlaylla, Sonos-sovelluksella tai toistaa ladattuja podcasteja Sonos-musiikkikirjastolla.

Suoratoista podcasteja Apple AirPlayn tai suoraohjauksen avulla

Helpoin tapa suoratoistaa podcasteja Sonosiin on käyttää AirPlayta tuetulla iOS- tai MacOS-laitteella tai käyttää palvelua, joka tukee suoraohjausta.

AirPlay

Jos sinulla on tuettu iOS- tai macOS-laite, voit suoratoistaa minkä tahansa laitteen ääntä suoraan Sonosiin AirPlayn avulla, mukaan lukien podcast-sovelluksen ääntä. Katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee Airplayn käyttöä Sonosin kanssa.

Suoraohjaus

Palvelut, kuten Spotify ja iHeartRadio, tukevat suoraohjausta. Suoraohjauksen avulla voit toistaa podcastia palvelun sovelluksessa ja suoratoistaa äänen suoraan Sonosiin. Katso suoraohjausta käsittelevästä artikkelistamme luettelo sitä tukevista palveluista.

Suoratoista podcasteja Sonos-sovelluksen kautta

Joidenkin palveluiden avulla voit selata, hakea ja toistaa podcasteja Sonos-sovelluksessa. Kaikkien podcasteja tarjoavien palveluiden podcast-luettelot eivät ole käytettävissä Sonos-sovelluksella selauksen tai haun avulla. Jos et löydä etsimääsi podcastia Sonos-sovelluksesta, suosittelemme suoraohjauksen tai AirPlayn käyttöä.

Selaa

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta  Selaa-välilehteä.
  3. Napauta haluamaasi palvelua selataksesi sen sisältöä.

Haku

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta  Haku-välilehteä.
  3. Napauta ylhäältä suodatinta, jonka nimi on Podcastit ja ohjelmat.
  4. Etsi podcastia.

Suoratoista ladattuja podcasteja Sonosilla

Android-laitteelle tallennetut podcastit

Lataa podcasteja Android-laitteen Podcastit-kansioon. Jotta podcastit näkyvät Sonos-sovelluksen Tällä laitteella -kohdassa, niiden on oltava Android-ohjaimen Podcastit-kansiossa. Podcastit-kansion tulee olla Android-laitteen juurihakemistossa. Jos Musiikki-kansiossa on podcasteja, ne näytetään musiikkikansiossa, ei Podcastit-kansiossa. Lisätietoja löytyy artikkelistamme Android-laitteelle tallennetun musiikin toistaminen.

Tietokoneelle tallennetut podcastit

Jos olet ladannut podcasteja macOS- tai Windows-tietokoneille, voit toistaa niitä Sonosilla lisäämällä ne Sonos-musiikkikirjastoon.