Kuuntele podcasteja Sonosilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit kuunnella podcasteja Sonosilla. Voit suoratoistaa podcasteja Sonosilla suoraan laitteeltasi AirPlayn tai Bluetoothin kautta tai tuetusta sovelluksesta suoraohjauksen avulla. Voit käyttää myös Sonos-sovellusta, kun haet podcasteja käyttämällä tuettua palvelua.

Suoratoista Bluetoothilla, AirPlayllä tai suoraohjauksella

Näillä menetelmillä voit suoratoistaa podcasteja suoraan laitteen podcast-sovelluksen kautta.

Bluetooth

Bluetoothia tukevilla Sonos-tuotteilla voidaan toistaa ääntä Bluetooth-yhteensopivasta laitteesta. Liitä Bluetooth-yhteensopiva laite Sonosin laitepariksi, ja aloita podcastin toisto podcast-sovelluksella.

AirPlay

Jos sinulla on tuettu iOS- tai macOS-laite, voit suoratoistaa minkä tahansa laitteen ääntä suoraan Sonosilla AirPlayn avulla, mukaan lukien podcast-sovelluksen ääntä. Lue lisätietoja artikkelistamme, jossa käsitellään AirPlaytä ja Sonosia.

Suoraohjaus

Palvelut, kuten Spotify ja iHeartRadio, tukevat suoraohjausta. Suoraohjauksen avulla voit toistaa podcastia palvelun sovelluksella ja suoratoistaa ääntä suoraan Sonosilla. Palvelut-sivulta löydät palveluita, jota tarjoavat podcasteja ja tukevat suoraohjausta Sonosilla.

Suoratoista podcasteja Sonos-sovelluksen kautta

Joidenkin palveluiden avulla voit selata, hakea ja toistaa podcasteja Sonos-sovelluksessa. Kaikkien podcasteja tarjoavien palveluiden podcast-luettelot eivät ole käytettävissä Sonos-sovelluksella selauksen tai haun avulla. Jos et löydä etsimääsi podcastia Sonos-sovelluksesta, suosittelemme suoraohjauksen tai AirPlayn käyttöä.

Selaa

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta  Selaa-välilehteä.
  3. Napauta haluamaasi palvelua selataksesi sen sisältöä.

Haku

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta  Haku-välilehteä.
  3. Napauta ylhäältä suodatinta, jonka nimi on Podcastit ja ohjelmat.
  4. Etsi podcastia.

Suoratoista ladattuja podcasteja Sonosilla

Tietokoneelle tallennetut podcastit

Jos sinulla on podcasteja ladattuna macOS- tai Windows-tietokoneeseen, voit toistaa näitä lisäämällä ne Sonos-musiikkikirjastoon.