Käytä Bluetoothia Sonosilla

Kannettavat Sonos-tuotteet voivat muodostaa yhteyden laitteisiin Bluetoothin avulla. Laiteparin muodostamiseksi Bluetooth-laitteen kanssa sinun on ensin asetettava Sonos-tuote Bluetooth-etsintätilaan.

Valitse yksi alla olevista tuotteista saadaksesi tietoja Sonos-laitteen liittämisestä Bluetooth-laitteeseen.


Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.