Hallinnoi Sonos Radio HD -tilaustasi

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka pääset näkemään Sonos Radio HD -tilaustietojasi ja kuinka voit päivittää maksutapasi, peruuttaa tilauksesi tai aktivoida tilauksen uudelleen. Jos yrität päivittää rekisteröityä sähköpostiosoitettasi, lue artikkelimme, joka koskee Sonos-tilin sähköpostiosoitteen muuttamista.

Jos näet ”Pääsy evätty” -virheilmoituksen toistaessasi musiikkia Sonos-radioasemalta, napauta Asetukset > Palvelut ja Ääni > Sonos Radio ja valitse sitten Palauta tili.

Tilaukset sivustolta Sonos.com

Jos olet tilannut Sonos Radio HD:n Sonos.com:sta, voit tehdä muutoksia tilaukseen Sonos-verkkosivuston kohdassa Oma tili.

Katso tilaustietojasi

1. Kirjaudu tilillesi.
  2. Napauta kohtaa Tilaukset.
  3. Katso tilaustietojasi selaamalla kohtaan Sonos Radio HD.

Päivitä maksutapa

1. Selaa sivulta Tilauksetkohtaan Sonos Radio HD.
  2. Kohdassa Maksutapa napsauta Päivitä.

Peruuta tilauksesi

1. Selaa sivulta Tilauksetkohtaan Sonos Radio HD.
  2. Paina kohdassa maksutapa Peruuta tilaus.

Aktivoi tilauksesi uudelleen

Ota yhteyttä myyntitiimiimme, jos olet peruuttanut Sonos Radio HD -tilauksesi ja haluat aktivoida sen uudelleen.

Tilaus Applen kautta

Jos olet tilannut Sonos Radio HD:n Applen kautta, voit tehdä muutoksia tilaukseen Apple-laitteellasi tai -ohjelmistolla.

Noudata näiden Apple-tukiartikkelien ohjeita tehdäksesi haluamasi muutokset Sonos Radio HD -tilaukseen: