Musiikkikirjaston virhe käytettäessä WD MyCloud NAS:ia Sonos S1:n kanssa

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit konfiguroida MyCloudin, jotta Sonos S1 -järjestelmäsi voi käyttää WD MyCloud NAS -asemaasi Sonos-musiikkikirjastona. WD MyCloud NAS -asemissa, jotka käyttävät MyCloud OS 5:ttä, on SMBv1 ja NTLMv1 estetty oletusarvoisesti. Näitä tarvitaan, jotta voisi käyttää NAS:ia samalla kun Sonos-järjestelmä suorittaa S1-ohjelmistoa.

Ongelma

• Saat virheilmoituksen ottaessasi käyttöön Sonos S1 -musiikkikirjaston, joka on tallennettu WD MyCloud NAS -asemaan.
  • Saat virheilmoituksen soittaessasi Sonos S1 -musiikkikirjastosta, joka on tallennettu WD MyCloud NAS -asemaan.

Mallit, joihin tämä vaikuttaa

• MyCloud PR2100
  • MyCloud PR4100
  • MyCloud EX4100
  • MyCloud EX2 Ultra
  • MyCloud Mirror Gen2

Ratkaisu

1. Kirjaudu WD MyCloud -verkkokäyttöliittymään.
  2. Varmista, että NAS-asemasi on päivitetty uusimpaan MyCloud OS 5 -versioon.
  3. Siirry kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Windows-palvelut.
  4. Vahda SMB Protocol asetukseen SMB 1, SMB 2, SMB 3.
  5. Vaihda NT LAN Manager asetukseen NTLMv1 ja NTLMv2.

On olemassa tunnettuja turvallisuusriskejä SMBv1:n käytössä tiedostojen jakamista varten. Voit käyttää SMBv1:tä omalla ja ehdottomalla harkinnalla ja riskillä. Huomaa, että SMBv1:n käyttö saattaa jättää NAS-tietosi alttiiksi luvattomalle käytölle. Jos/kun käytät SMBv1:tä, noudata kaikkia sovellettavia tietoturvasuosituksia.

Jos tarvitset apua kirjautumisessa MyCloud-verkkokäyttöliittymään, saat lisätietoja MyCloud-ohjesivulta.