Ei kappaleita Mac USB -asemalta Sonos-musiikkikirjastossa

Jos musiikkikirjasto on tallennettu ulkoiselle USB-kiintolevylle ja käyttämäsi versio on macOS 10.15 tai uudempi, kirjastoa selatessa saatat nähdä viestin ”Valintoja ei ole käytettävissä”. Tässä artikkelissa kerrotaan toimenpiteet, joilla Sonosille voidaan antaa tarvittavat oikeudet kirjastosi käyttämiseen ja tämän virheen korjaamiseen.

1. Avaa Järjestelmäasetukset Macilla.
  2. Napsauta on Tietosuoja ja -turva ja Koko levyn käyttölupa.
  3. Napsauta Sonos-kirjastopalvelin-kohdan vieressä olevaa valitsinta.
  4. Avaa Sonos-sovellus.
  5. Päivitä musiikkikirjastosi siirtymällä kohtaan Hallinta > Päivitä musiikkikirjasto nyt.

Palaa takaisin Musiikkikirjasto -valikkoon Valitse musiikkilähde -osiossa. Voit nyt selata kirjastoa.