Muita laitteita löytyi verkosta -virhe tuotteita poistettaessa

Tämä artikkeli auttaa ratkaisemaan Muita laitteita löytyi verkosta -virheen, kun käytetään tuotteiden poistotyökalua. Tämä virhe ilmenee, kun Sonos havaitsee useita laitteita, jotka on kytketty järjestelmästä poistettavaan Sonos-tuotteeseen Ethernet-yhteyden kautta. Nämä laitteet käyttävät verkkoyhteyttä tämän Sonos-tuotteen kautta, ja sen poistaminen järjestelmästä katkaisee näiden muiden laitteiden yhteyden verkkoon.

1) Tunnista laitteet, jotka käyttävät Sonos-verkkoyhteyttä

Etsi muita laitteita, jotka on kytketty järjestelmästä poistettavaan Sonos-tuotteeseen. Tämä voi sisältää useita Sonos-tuotteita, jotka on kytketty toisiinsa ketjutetulla kokoonpanolla, tai kolmannen osapuolen laitetta (esim. TV, tietokone, pelikonsoli), joka on kytketty johonkin Sonos-tuotteistasi.

2) Yhdistä laitteet uudelleen verkkoon

Katkaise näiden aiemmin tunnistamiesi laitteiden yhteys Sonos-tuotteeseen ja yhdistä ne uudelleen verkkoosi käyttämättä Sonos-tuotetta. Yleisiä vaihtoehtoja ovat:

• Ethernet-kytkin
  • Suoraan reitittimeen
  • Langattomasti (WiFi-yhteyden kautta)

Napauta kohtaa Jatka, kun nämä laitteet on irrotettu Sonos-tuotteestasi ja yhdistetty uudelleen verkkoon. On mahdollista jatkaa järjestelmän kokoonpanoa säätämättä, mutta yhteysongelmia saattaa esiintyä sen jälkeen, kun nämä tuotteet poistetaan järjestelmästä.