Tuotteen poistotyökalun käyttäminen Sonos S1 Controller -sovelluksessa

Jos haluat päivittää S1 Sonos-järjestelmäsi uusimpaan Sonos-ohjelmistoversioon, sinun on ensin poistettava järjestelmästäsi kaikki tuotteet, jotka ovat yhteensopivia vain S1:n kanssa. Voit tehdä tämän käyttämällä tuotteen poistotyökalua S1 Controller -sovelluksessa.

Tuotteen poistotyökalu palauttaa nämä tuotteet tehdasasetuksiin ja poistaa kaikki käyttäjätiedot, mukaan lukien suosikit, soittolistat, musiikkipalvelutilit ja asetukset.

Voit silti käyttää poistamiasi Sonos-tuotteita, mutta ne on asennettava uudelleen erikseen käyttäen Sonos S1 Controller -sovellusta päivityksen jälkeen. Voit oppia, miten tämä tehdään artikkelissamme erillisen Sonos S1 -järjestelmän asentamisesta.

Poista tuotteet käyttämällä poistotyökalua

1. Avaa Sonos S1 Controller -sovellus iOS:lle tai Androidille.
  2. Valitse Asetukset-välilehdeltä Järjestelmä.
  3. Valitse Järjestelmätyökalut, sitten valitse Poista tuotteet.
  4. Noudata näytöllä olevia ohjeita valitaksesi ja poistaaksesi yhteensopimattomat tuotteet.

Jos Poista tuotteet on harmaana tai puuttuu, voit poistaa tuotteita, jotka ovat yhteensopivia vain S1:n kanssa palauttamalla ne tehdasasetuksiin. Voit tarkistaa, mitkä tuotteet ovat yhteensopivia vain S1:n kanssa meidän Sonos-tuotteiden yhteensopivuusartikkelista.