Muodosta Sonos Move 2 laitepariksi Bluetoothin avulla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muodostaa laiteparin, katkaista yhteyden ja yhdistää laitteita Move 2:een Bluetoothin kautta.

Ennen kuin aloitat

• Move 2 on asennettava Sonos-sovelluksella WiFi-verkossa, ennen kuin se voidaan liittää laitteeseen Bluetoothilla.
  • Stereoparin muodostavilla kahdella Move 2:lla voidaan toistaa Bluetooth-ääntä, kun ne on yhdistetty WiFi-verkkoon. WiFi-verkon ulottumattomissa stereoparin muodostus ei ole mahdollista.

Muodosta laitepari Move 2:n ja laitteesi välille

Noudata näitä ohjeita muodostaaksesi laiteparin Move 2:n ja laitteesi välille Bluetoothin avulla:

1. Pidä Move 2:n takana olevaa Bluetooth-painiketta painettuna, kunnes kuulet äänimerkin. Etuosan tilan LED-merkkivalo alkaa vilkkua sinisenä.
  2. Avaa laitteesi Bluetooth-asetukset ja valitse laitelistasta Move 2.
  3. Kun laitteet on yhdistetty, kuulet toisen äänen ja tilan merkkivalo palaa sinisenä muutaman sekunnin ajan.

Voit toistaa prosessin yhdistääksesi muita Bluetooth-laitteita Move 2:een.

Katkaise laitteen yhteys Move 2:een

Noudata näitä ohjeita katkaistaksesi Bluetooth-laitteen yhteyden Move 2:een.

Bluetooth-laitteestasi:

1. Siirry laitteen Bluetooth-asetuksiin.
  2. Valitse Move 2 ja napauta tai napsauta kohtaa Katkaise.

Move 2:ssa:

Kun Move 2 on yhdistetty laitteesi kanssa Bluetoothin kautta, paina kaiuttimen takana olevaa Bluetooth-painiketta poistaaksesi sen Bluetooth-tilasta.

Move 2:ssa on käyttämättä olevan laitteen automaattikatkaisu, joka katkaisee Move 2:n yhteyden Bluetooth-laitteeseen 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen. Asetus on oletusarvoisesti pois päältä, mutta se voidaan kytkeä päälle Asetukset-välilehden kohdassa Järjestelmä > Move 2 > Bluetooth > Käyttämättä olevan laitteen automaattikatkaisu.

Yhdistä Move 2 uudelleen Bluetooth-laitteeseen

Yhdistä Move 2 seuraavien ohjeiden mukaisesti laitteeseen, joka oli viimeksi yhdistetty siihen:

Bluetooth-laitteestasi:

1. Siirry laitteen Bluetooth-asetuksiin.
  2. Valitse Move 2 aiemmin yhdistettyjen laitteiden luettelosta muodostaaksesi yhteyden uudelleen.

Move 2:ssa:

1. Paina Move 2:n takana olevaa Bluetooth-painiketta kytkeäksesi tuotteen takaisin Bluetooth-tilaan. Move 2 etsii viimeisimmän Bluetooth-yhteyden.
  2. Kun Move 2 tunnistaa aikaisemmin yhdistetyn laitteen, tilan LED-merkkivalo palaa sinisenä ja kaiutin ilmoittaa äänimerkillä, että yhteys on muodostettu uudelleen.

Voit määrittää Move 2:n yhdistämään automaattisesti uudelleen viimeisimpään Bluetooth-laitteeseen. Asetus on oletusarvoisesti pois päältä, mutta se voidaan kytkeä päälle Asetukset -välilehden kohdassa Järjestelmä > Move 2 > Bluetooth > Yhdistä aina automaattisesti.