Sonos Move 2:n asennus

• Mobiililaite vaaditaan
  • Sonos S2 vaaditaan

Tässä artikkelissa opastetaan, kuinka Sonos Move 2 asennetaan WiFi-verkkoon. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Move 2:n tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Liitä mukana tuleva latausalusta verkkovirtaan ja aseta Move 2 latausalustalle, jolloin se kytkeytyy päälle. Move 2:n päällä vilkkuu vihreä valo, kun laite on valmis asennettavaksi.
  • Lataa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos S2 -sovellus. Sovellus opastaa asennuksessa.
  • Move 2 on asennettava WiFi-verkkoon, ennen kuin sitä voidaan käyttää Bluetooth-kaiuttimena.

Uuden Sonos-järjestelmän luominen Move 2:n kanssa

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Asenna uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Move 2:n ja lisätäksesi musiikki- ja puhepalveluita.

Move 2:n lisääminen olemassa olevaan Sonos-järjestelmään

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Lisää Move 2 Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Move 2:n yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy” löytyviin ohjeisiin.