Aseta Sonos Move tai Move 2 lepotilaan

Sonos Move tai Move 2 voidaan asettaa lepotilaan, mikä vähentää akun käyttöä ja ottaa kosketussäätimet pois käytöstä, kun laite ei ole latausalustalla.

Kun Move tai Move 2 ei ole latausalustalla eikä käytössä, se siirtyy automaattisesti lepotilaan 30 minuutin kuluttua. Siirrä Move-tuote lepotilaan painamalla kerran laitteen takana olevaa virtapainiketta. Kuulet lyhyen äänimerkin ja LED-valot sammuvat.

Herätä Move tai Move 2 painamalla virtapainiketta kerran tai asettamalla laite latausalustalle.

Huomaa, että Moven tai Move 2:n asettaminen lepotilaan ei sammuta sitä kokonaan. Lue lisää Move-tuotteen virran katkaisemisesta artikkelistamme, joka käsittelee Sonosin sammuttamista.