Suositeltu eero-verkon määritys Sonosille

Suositeltu määritys

Kun yhdistät Sonosin eero-verkkoon, suosittelemme, että käytät Sonosia langattomassa asennuksessa, eli Sonos-tuotteita ei yhdistetä eero-laitteisiin Ethernet-yhteyden kautta.

Kaapeliohjeet

Jos haluat yhdistää yhden tai useamman Sonos-tuotteen kaapelilla eero-verkkoon, suosittelemme noudattamaan seuraavia ohjeita parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi:

• Jos yhdistät yhden Sonos-tuotteen kaapelilla eero-verkkoon, voit yhdistää sen mihin tahansa eero-laitteeseen.
  • Jos yhdistät useamman kuin yhden Sonos-tuotteen kaapelilla eero-verkkoon, ne on yhdistettävä samaan eero-laitteeseen tai samaan verkkokytkimeen. Emme suosittele eri Sonos-tuotteiden yhdistämistä eri eero-solmuihin.
  • Jos verkossa on kaksi tai useampi kytkin, kytke toissijaiset kytkimet kaapelilla takaisin ensisijaiseen kytkimeen eero-tuotteen sijaan.