Poista musiikkikirjasto

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa Sonos-musiikkikirjaston järjestelmästäsi. Tämä on tehtävä, jos olet siirtänyt musiikkitiedostosi uudelle tietokoneelle tai tallennusasemalle (NAS). Kun musiikkikirjasto on poistettu, voit lisätä sen uudelleen.

Windows- ja macOS -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Seuraavat vaiheet koskevat sekä Sonos- että S1 Controller -sovellusta.
  2. Avaa Hallitse-valikko ja valitse kohta Musiikkikirjaston asetukset.
  3. Napauta kansiota, jonka haluat poistaa.

Valitse Mac-järjestelmästä - (miinus) tai Windows-järjestelmästä Poista ja vahvista, että haluat poistaa kirjaston Sonosista.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

Sonos-sovellusversio 80.0
Tämä ominaisuus ei ole tällä hetkellä saatavilla iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitetussa Sonos-sovelluksessa, mutta ominaisuus palautetaan tulevassa päivityksessä.

1. Mene Asetukset-valikkoon.
  2. Valitse Hallitse -painike Oma järjestelmäni -kohdan vierestä.
  3. Valitse Musiikkikirjasto, sitten Musiikkikirjaston asennus.
  4. Valitse kuvake poista sen kansion vieressä, jonka haluat poistaa.
  5. Valitse Vahvista poistaaksesi jaon.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus

1. Avaa  Asetukset-välilehdeltä kohta Järjestelmä > Musiikkikirjasto > Musiikkikirjaston asennus.
  2. Valitse kansio, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse Poista.