Poista musiikkikirjasto

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa Sonos-musiikkikirjaston järjestelmästäsi. Tämä on tehtävä, jos olet ostanut uuden tietokoneen, verkkoon liitetyn tallennusaseman (NAS) tai siirtänyt musiikkisi saman tietokoneen toiseen kansioon. Kun musiikkikirjasto on poistettu, voit lisätä musiikkikirjastosi uudelleen.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Musiikkikirjasto > Musiikkikirjaston asennus.
  2. Napauta kansiota, jonka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista.

Windows- ja macOS -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Avaa Hallitse-valikko ja valitse kohta Musiikkikirjaston asetukset.
  2. Napauta kansiota, jonka haluat poistaa.
  3. Valitse Mac-järjestelmästä - (miinus) tai Windows-järjestelmästä Poista ja vahvista, että haluat poistaa kirjaston Sonosista.