Sonos Moven tai Move 2:n akun vaihtaminen

Voit vaihtaa Sonos Moven tai Move 2:n ladattavan akun vaihtoakkusarjan avulla. Tämä sarja sisältää akun sekä työkalut ja ohjeet sen asentamiseen.

Sekä Moven että Move 2:n akut ovat keskenään yhteensopivia. Voit vaihtaa Moven akun Move 2:n akkuun saadaksesi noin 25 % enemmän toistoaikaa, eli yhteensä noin 13,5 tuntia.

Uuden akun asennus

Ennen uuden akun asentamista varmista, että Move-tuotteen virta on pois päältä pitämällä virtapainiketta painettuna vähintään kymmenen sekunnin ajan.

1.

Sijoita Move tai Move 2 ylösalaisin tasaiselle pinnalle niin, että kumitulppa osoittaa ylöspäin.

2.

Käytä mukana tulevaa Sonos-työkalua nostaaksesi tuotteen alapinnassa olevan pitkän kumiliuskan molemmat päät ylös.

3.

Irrota kaksi ruuvia kumiliuskan päiden alta kuusiokoloavaimen avulla.

4.

Pidä kiinni kumiliuskan molemmista päistä ja nosta kaiuttimen akku ulos.

5.

Aseta uusi akku paikalleen.

6.

Käytä mukana tulevaa Sonos-työkalua nostaaksesi pitkän kumiliuskan molemmat päät ylös, sen jälkeen kiinnitä ruuvit paikalleen kuusiokoloavaimen avulla.

7.

Kun uusi akku on paikallaan, aseta Move latausalustalle kytkeäksesi sen päälle.

Kierrätä vanha akku

Voit viedä akun kierrätettäväksi mihin tahansa sertifioituun elektroniikan kierrätyslaitokseen. Voit myös ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lähetystarran, jonka avulla voit lähettää akun takaisin meille kierrätettäväksi.