Erota stereopari

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit erottaa kaiutinten stereoparin.


  1. Avaa iOS- ja Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta Tuotteet-kohdasta huonetta, jossa stereopari on.
  4. Napauta Erota stereopari ja seuraa sovelluksen ohjeita.


Kaiuttimet palaavat aikaisempiin huonenimiinsä, kun ne on erotettu.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.