Luo stereopari

Samaa mallia olevat Sonos-kaiuttimet voidaan liittää yhteen samaksi huoneeksi Sonos-sovelluksessa, mikä tarjoaa laajemman stereokokemuksen. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit muodostaa kaiuttimistasi stereoparin.

Ennen kuin aloitat

• Vain samaa mallia olevat Sonos-kaiuttimet voidaan liittää stereopariksi.
  • Kun asennat ensi kertaa kahta samaa mallia olevaa Sonos-kaiutinta, näet vaihtoehdon stereoparin luomiseen. Muussa tapauksessa voit noudattaa alla olevia ohjeita muodostaaksesi laiteparin kahdesta laitteesta, jotka on jo lisätty järjestelmääsi.
  • Lisätietoja stereoparitettujen kaiuttimien sijoittamisesta löytyy artikkelistamme Sonos-kaiuttimien sijainnin valitseminen.
  1. Avaa iOS- ja Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta  Asetukset-välilehdeltä kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta Tuotteet-kohdasta yhtä kaiutinta, jota haluat käyttää stereoparissasi.
  4. Napauta Asenna stereopari (tai Luo stereo-pari jos käytät Sonos S1 Controlleria) ja noudata sovelluksen ohjeita.

Lisätietoja kaiutinparin erotuksesta löytyy artikkelista stereoparin erotus.

Stereoparitusta tukevat kaiuttimet

• Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 1)
  • Play:5 (Gen 2)
  • Roam
  • Roam SL
  • SYMFONISK Kirjahylly (Gen 1)
  • SYMFONISK Kirjahylly (Gen 2)
  • SYMFONISK Lattiavalaisin1
  • SYMFONISK Pöytälamppu (Gen 1)
  • SYMFONISK Pöytälamppu (Gen 2)1
  • SYMFONISK Valokuvakehys

1SYMFONISK-lattiavalaisin ja SYMFONISK-pöytävalaisin (Gen 2) ovat rinnakkaismalleja, ja niitä voidaan käyttää yhdessä stereoparina.