Aseta hälytys Sonosilla

Kun käytät herätyksiä, voit herätä suosikkikappaleidesi kanssa aamuisin tai asettaa muistutuksia päivän mittaan. Noudata alla olevia ohjeita asettaaksesi hälytyksiä Sonos-tuotteille.

Jos haluat musiikin sammuvan automaattisesti tietyn ajanjakson jälkeen, tutustu artikkeliimme, joka koskee uniajastimen asettamista Sonosilla.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Siirry Asetukset-valikkoon.
  2. Valitse Hallitse-painike kohdasta Oma järjestelmä.
  3. Valitse Hälytykset.
  4. Uuden hälytyksen luomiseksi valitse Lisää hälytys. Olemassa olevan hälytyksen muokkaamiseksi valitse hälytys listalta.
  5. Aseta haluamasi aika, huone ja musiikkiasetukset. Voit myös säätää halutun äänenvoimakkuuden, milloin hälytys toistuu ja kuinka kauan hälytys kestää.
  6. Valitse Tallenna.

macOS- tai Windows -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus

1. Napauta kohtaa Hälytykset Sonos-sovelluksen oikealla puolella olevan Valitse musiikkilähde -ruudun alaosasta.
  2. Luo uusi hälytys napsauttamalla pluskuvake macOS:ssä tai Lisää -painiketta Windowsissa. Jos haluat muokata olemassa olevaa hälytystä, napsauta hälytyksen nimeä ja sitten Muokkaa.
  3. Aseta aika, huone, musiikki, taajuus sekä äänenvoimakkuusasetukset.
  4. Tallenna hälytys napauttamalla OK.

iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus

1. Valitse Huoneet -välilehdeltä Hälytyskuvake.
  2. Luo uusi hälytys napsauttamalla Lisää hälytys. Jos haluat muokata olemassa olevaa hälytystä, valitse hälytys listalta.
  3. Aseta aika, huone, musiikki, taajuus sekä äänenvoimakkuusasetukset.
  4. Valitse Tallenna.

Hälytyksiin pääsee myös Asetukset-välilehdeltä valitsemalla kohdan Järjestelmä > Hälytykset.

Lisätiedot

• Jos valitset Sisällytä ryhmitetyt huoneet, hälytys toistetaan huoneissa, jotka ovat ryhmitettyinä hälytyksen soidessa. Sitä ei toisteta huoneissa, joita ei ollut ryhmitetty, kun hälytys alunperin lisättiin Sonos-järjestelmään.
  • Jos haluat toistaa kappaleita paikallisesta musiikkikirjastostasi, lisää ensin kappale Sonos-soittolistaan tai tuotuihin soittolistoihin ja valitse soittolista hälytyslähteeksi.
  • Sonosiin asetettavien hälytysten enimmäismäärä on 32.