Aseta hälytys Sonosilla

Käytä herätyksiä ja herää suosikkikappaleidesi kanssa aamuisin tai aseta muistutuksia päivän mittaan. Noudata alla olevia ohjeita asettaaksesi hälytyksiä Sonos-järjestelmällesi.

Jos haluat musiikin sammuvan automaattisesti tietyn ajanjakson jälkeen, tutustu artikkeliimme, joka koskee uniajastimen asettamista Sonosilla.

Hälytyksen asettaminen iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä:

1. Avaa välilehti Huoneet ja napauta kuvaketta Hälytys.
  2. Napauta kohtaa Uusi hälytys.
  3. Aseta aika, huone, musiikki, toisto, äänenvoimakkuus ja hälytyksen kesto ja napauta kohtaa Tallenna.
  4. Napauta kohtaa Valmis.

Hälytyksiin pääsee myös Asetukset-välilehdestä valitsemalla kohdan Järjestelmä > Hälytykset.

Lisätiedot

Jos valitset ”Sisällytä ryhmitetyt huoneet”, hälytys soi huoneissa, jotka on ryhmitelty hälytyksen soidessa. Se ei toistu huoneissa, jotka ryhmiteltiin, kun hälytys alun perin lisättiin Sonos-järjestelmään.

Jos haluat toistaa kappaleita paikallisesta musiikkikirjastostasi, lisää ensin kappale Sonos-soittolistaan tai tuotuihin soittolistoihin ja valitse soittolista hälytyslähteeksi.

Sonosiin asetettavien hälytysten enimmäismäärä on 32.

Hälytysasetukset eivät ole käytettävissä, kun Sonos-sovellusta ei ole yhdistetty Sonos-järjestelmään. Katso artikkelimme, joka koskee yhteyden uudelleen muodostamista Sonosiin tai yhteyden muodostamista Sonosista uuteen reitittimeen tai WiFi-verkkoon ratkaistaksesi nämä yhteysongelmat.

Sonos-hälytyksen asettaminen Macilla tai PC:llä:

1. Napauta kohtaa ”Hälytykset” Sonos-sovelluksen oikealla puolella olevan ”Valitse musiikkilähde” -ruudun alaosasta.
    • Luo uusi hälytys Mac-laitteella napauttamalla -painiketta.
    • Luo uusi hälytys PC-laitteella napauttamalla Lisää-painiketta.
  2. Aseta aika, huone, musiikki, taajuus sekä äänenvoimakkuus.
    • Jos valitset ”Sisällytä ryhmitetyt huoneet”, hälytys soi huoneissa, jotka on ryhmitelty hälytyksen soidessa. Se ei toistu huoneissa, jotka ryhmiteltiin, kun hälytys alun perin lisättiin Sonos-järjestelmään.
    • Jos valitset ”Sekoita musiikkia”, valitun hälytysmusiikin toistotilaksi asetetaan sekoitus.
  3. Tallenna hälytys napauttamalla OK.

Hälytysten hallinta lukitusnäytöltä

Kun Sonos-hälytys soi, se näkyy iOS- tai Android-laitteen lukitusnäytöllä. Ilmoituksen avulla voit avata Sonos-sovelluksen ja käyttää torkkutoimintoa tai hylätä hälytyksen. IOS-laitteilla voit 3D-koskettaa ilmoitusta päästäksesi pikavalikkoon torkkutoimintoa tai hälytyksen hylkäämistä varten.