Asenna erillinen Sonos S1 -järjestelmä

Tässä artikkelissa käydään läpi erillisen Sonos S1 -järjestelmän määrittäminen Sonos S1 Controller -sovelluksella.

Ennen kuin aloitat

Poista S2-yhteensopimattomat tuotteet järjestelmästäsi poistotyökalulla ja palauta ne tehdasasetuksiin.

iOS tai Android

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos S1 Controller -sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja valitse Sovellusvalinnat.
  3. Napauta kohtaa Palauta sovellus tehdasasetuksiin
  4. Sulje ja avaa sovellus uudelleen.
  5. Valitse Asenna uusi Sonos-järjestelmä.
  6. Asenna kaikki aiemmin poistetut Sonos-tuotteet noudattamalla näytöllä olevia ohjeita.

Huomaa, että sinun on määritettävä asetukset ja lisättävä musiikkipalveluita uudelleen, kun tuotteet on asennettu uudelleen. Jos näet palkin, jonka mukaan voit päivittää versioon S2, sen voi hylätä.

Lisätietoja kahden sovelluksen käytöstä jaetun järjestelmän hallitsemiseksi löytyy artikkelistamme, joka käsittelee erillisten S1- ja S2 -järjestelmien käyttöä.