Asenna Amazon Fire TV Sonosilla

Voit käyttää Alexaa Fire TV:n ohjaamiseen äänesi avulla*, jos omistat sekä Alexa-yhteensopivan Sonos-kaiuttimen että Amazon Fire TV:n. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.) Tarkista Amazonin Fire TV -saatavuus varmistaaksesi, että se on saatavilla maassasi.

Ennen kuin aloitat

• Tarvitset seuraavat asiat Fire TV:n ohjaamiseksi Sonosilla:
    • Puheohjattu Sonos-kaiutin
    • Amazon Fire TV, Fire TV Stick tai Fire TV Cube
    • Alexa-sovellus
  • Varmista, että olet asentanut Alexan Sonos-kaiuttimellesi sekä Fire TV:n.

Lisää Fire TV Alexaan

1. Avaa Alexa-sovellus iOS- tai Android-laitteellasi ja napauta valikkokuvaketta vasemmasta yläkulmasta.
  2. Napauta kohtaa Asetukset > TV ja Video > Fire TV.
  3. Napauta kohtaa Yhdistä Alexa-laitteesi.
  4. Noudata ohjeita ja valitse Fire TV ja puheohjattu Sonos-kaiutin laiteluettelosta.

Ohjaa Fire TV:tä Sonosilla

Lue Amazonin Fire TV:n ohjaamista käsittelevä artikkeli oppiaksesi, kuinka voit hallita Fire TV:tä äänesi avulla*. (*Puheohjaus ei saatavilla Suomessa.) Huomaa, että jos olet jo aiemmin käyttänyt Alexaa musiikin suoratoistoon Sonosilla, sinun on ehkä lisättävä komentovalikoimaasi ”Fire TV:llä” varmistaaksesi, että Alexa ohjaa nimenomaan Fire TV:täsi.