Asenna Sonos Play:3

• Mobiililaite vaaditaan

Tässä artikkelissa opastetaan Play:3:n asennuksessa. Lisätietoja tuotteesta ja teknisistä ominaisuuksista löytyy Play:3:n tuoteoppaasta.

Ennen kuin aloitat

• Aseta Play:3 haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä Play:3:n kanssa

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät. Jos käytät Sonos S1 Controller -ohjainta, napauta kohtaa Jatka > Asenna tuotteet.
  4. Asenna Play:3 ja lisää musiikkipalveluita sovelluksen ohjeiden mukaisesti

Lisää Play:3 nykyiseen Sonos-järjestelmääsi

1. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja valitse Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä Play:3 Sonos-järjestelmääsi sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Play:3:n yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy” löytyviin ohjeisiin.