Tuotetta ei löytynyt asennuksen aikana

Tämä artikkeli opastaa sinua muutaman vaiheen avulla, kun Sonos-sovellus ei löydä tuotetta asennuksen aikana. Jos tämän ongelma ilmenee, S2-sovellus jumittuu Etsitään lähellä olevia tuotteita… -näyttöön ja S1-sovellus näyttää Tuotetta ei löydy -virheen.

Jos et ole asentamassa tuotetta, mutta Sonos-sovelluksesta puuttuu huoneita, tutustu artikkeliimme Sonos-sovelluksesta puuttuu tuotteita saadaksesi huoneen takaisin verkkoon.

Tuotetta ei löydy -näyttö S2- ja S1 -sovelluksissa.

Tarkista tuotteen LED-valo

Varmista, että Sonos-tuote on kytketty virtalähteeseen ja että sen LED-valo vilkkuu vihreänä. Tuotteen LED-valo ei välttämättä vilku vihreänä, jos se on aiemmin asennettu toiseen järjestelmään. Jos LED ei vilku vihreänä, palauta laite tehdasasetuksiin ja yritä asentaa se uudelleen.

Käynnistä tuote uudelleen.

Tuotteiden käynnistäminen uudelleen ratkaisee usein ongelmat, jotka liittyvät tuotteiden havaitsemiseen asennuksen aikana. Lue lisää oppaastamme, joka koskee Sonos-tuotteiden uudelleenkäynnistystä. Kun tuote on käynnistetty uudelleen, valitse kohta Yritä uudelleen.

Vaihda tuotteen paikkaa väliaikaisesti

Siirrä tuote lähemmäs reititintä ja varmista, että mobiililaite on korkeintaan kolmen metrin etäisyydellä asennettavasta tuotteesta. Jos tuote saa yhdistettyä uudesta paikastaan käsin, alkuperäinen sijainti on saattanut olla liian kaukana reitittimestä, mikä on voinut aiheuttaa heikon yhteyden. Lue lisää oppaastamme langattoman vai kiinteän verkon asennuksen valitseminen, mikä on paras tapa järjestelmän asennukseen.

Käytä toista mobiililaitetta

Jos virhe jatkuu, yritä käyttää toista laitetta, johon Sonos-sovellus on asennettu ja joka on liitetty järjestelmään.

Asenna tuote kiinteästi

Jos tuotteessasi on Ethernet-portti, yhdistä se suoraan reitittimeesi Ethernet-kaapelilla ja yritä asentaa kaiutin uudelleen. Jos tämä onnistui, voit irrottaa Ethernet-kaapelin seuraamalla ohjeita oppaastamme, kuinka voit vaihtaa langattoman ja kiinteän asennuksen välillä.