Sonos Rayn asennus

Tässä artikkelissa opastetaan Sonos Rayn asennuksessa. Lisätietoja tuotteen ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista löytyy Rayn tuotesivulta.

Ennen kuin aloitat

• Lataa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus. Ray on asennettava Sonos-sovelluksella, ennen kuin sillä voidaan toistaa TV-ääntä. Huomaa, että Sonos Ray ei ole yhteensopiva Sonos S1 Controller -sovelluksen kanssa.
  • Sijoita Ray haluamaasi paikkaan ja liitä se virtalähteeseen.
  • Pidä mukana tuleva optinen kaapeli lähettyvillä. Sonos-sovellus opastaa Rayn yhdistämisessä television optiseen ääniporttiin.

Asenna uusi Sonos-järjestelmä, jossa on Sonos Ray

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Valitse Kaiutin tai komponentti, ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Valitse Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Ray näkyy.
  4. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Rayn ja lisätäksesi sisältöpalveluitasi.

Lisää Sonos Ray olemassa olevaan Sonos-järjestelmään

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Lisää kaiutin tai komponentti.
  3. Seuraa sovelluksen ohjeita asentaaksesi Rayn ja lisätäksesi sisältöpalveluitasi.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos Sonos Rayn yhdistämisessä on ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkeliin Tuotetta ei löydy.