Asenna SYMFONISK-kaiutin

• Mobiililaite vaaditaan

Tämän artikkelin avulla pääset alkuun SYMFONISK-kaiuttimen asennuksessa. Tämän artikkelin ohjeet soveltuvat kaikkiin saatavilla oleviin SYMFONISK-tuotteisiin:

• SYMFONISK-WiFi-hyllykaiutin (Gen 1 ja Gen 2)
  • SYMFONISK-pöytälamppu WiFi-kaiuttimella (julkaistu 2019)
  • SYMFONISK-kaiutinvalaisinjalusta WiFillä (julkaistu 2021)
  • SYMFONISK-valokuvakehys WiFi-kaiuttimella
  • SYMFONISK-lattiavalaisin WiFi-kaiuttimella

Ennen kuin aloitat

Asenna uusi Sonos-järjestelmä SYMFONISKin kanssa

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Napauta kohtaa Luo uusi järjestelmä ja luo uusi Sonos-tili tai kirjaudu sisään Sonos-tilillesi.
  3. Napauta kohtaa Lisää ponnahdusikkunassa, jossa Sonos-tuotteesi näkyvät.
  4. Asenna SYMFONISK-kaiutin ja lisää musiikkipalveluita sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Lisää SYMFONISK nykyiseen Sonos-järjestelmääsi

1. Avaa iOS- tai Android-järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä > Lisää tuote.
  3. Yhdistä SYMFONISK Sonos-järjestelmään sovelluksen ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia asennuksen aikana?

Jos SYMFONISK-valokuvakehyksen yhdistämisessä ilmenee ongelmia asennuksen aikana, tutustu artikkelistamme ”Tuotetta ei löydy” löytyviin ohjeisiin.

Käytä ketjutuskaapelia kahden SYMFONISK-valokuvakehyksen välillä.

SYMFONISK-valokuvakehyksestä voi siirtää virtaa toiseen SYMFONISK-valokuvakehykseen ketjutuskaapelin avulla. Kytke ketjutuskaapelin avulla virta ensimmäisestä valokuvakehyksestä toiseen. Kun ensimmäinen valokuvakehys pannaan päälle, molempiin syttyy virta.

Ketjutuskaapeli toimii kahden SYMFONISK-valokuvakehyksen välillä. Ketjutuskaapeli siirtää vain virtaa. Se ei lähetä tietoa tai verkkoinformaatiota. Kummakin kehyksen volyymia ja asetuksia säädetään erikseen Sonos-sovelluksessa.