Jaa Windowsin musiikkikansio Sonosin kanssa

Noudata tämän artikkelin ohjeita jakaaksesi musiikkikansion Windows 10- tai Windows 11 -tietokoneeltasi paikalliseen verkkoon. Kansion jakaminen mahdollistaa sen lisäämisen Sonosiin paikallista musiikkikirjastoasi varten.

Näiden ohjeiden jälkeen musiikkikansio on valmis jaettavaksi Sonos-tuotteidesi kanssa, ja tiedät kansion verkko-osoitteen, jonka lisäät Sonos-sovellukseen.

Lisää paikallinen käyttäjä Windows-tietokoneeseesi

Noudata tämän Microsoftin tukisivun artikkelin ohjeita lisätäksesi uuden paikallisen tilin tietokoneeseesi. Käytät uuden paikallisen käyttäjän käyttäjänimeä ja salasanaa lisätäksesi musiikkikansion Sonosiin.

Jaa musiikkikansiosi Windowsissa

1. Siirry Resurssienhallinnassa kansioon, joka sisältää musiikkitiedostosi.
  2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella musiikkikansiotasi ja valitse Ominaisuudet.
  3. Ominaisuudet-ikkunassa valitse Jakaminen-välilehti.
  4. Valitse Lisäasetukset, ja valitse sitten valintaruutu kohdan Jaa tämä kansio vieressä.
  5. Valitse Oikeudet ja etsi uusi paikallinen tilisi kohdasta "Ryhmä- tai käyttäjänimet."
    1. Jos uutta paikallista tiliä ei ole luettelossa, valitse Lisää… ja kirjoita tilin nimi kohtaan "Kirjoita valittavat objektinimet." Voit valita Tarkista nimet varmistaaksesi, että Windows lisää oikean käyttäjätilin.
  6. Kun paikallinen tilisi on valittuna, varmista, että Salli-ruutu on valittuna Luku-oikeuden vieressä.
  7. Valitse Kaikki-ryhmä ja varmista, ettei Luku-oikeuden Estä-sarakkeessa ole valittua ruutua.
  8. Valitse OK palataksesi Ominaisuudet-ikkunaan.

Musiikkikansio on nyt jaettu paikallisessa verkossasi. Sinun pitäisi nyt nähdä, että musiikkikansiollasi on "Jaettu" -tila.

Näet myös Verkko-polun samassa ikkunassa. Ota tämä verkko-polu muistiin, sillä käytät sitä lisätäksesi musiikkikansiosi Sonosiin. Verkko-polun tulisi olla seuraavassa muodossa:

\\Hostname\Kansion nimi

Lisää jaettu kansiosi Sonosiin

Voit nyt lisätä jaetun kansiosi Sonos-järjestelmääsi käyttämällä Sonos-sovellusta.

Noudata Lisää musiikkikirjastosi Sonosiin -artikkelin ohjeita oppiaksesi, kuinka voit antaa jaetun kansion verkko-osoitteen Sonos-järjestelmällesi.