Sonos-sovelluksen käyttöoikeudet

Jotkut Sonosin ominaisuudet edellyttävät tiettyjä käyttölupia mobiililaitteellasi. Tässä artikkelissa kuvaillaan kutakin käyttölupaa ja tapaa, jolla Sonos käyttää niitä. Tietosuoja on meille tärkeä. Katso lisätietoja kohdasta Sonosin tietosuojakäytäntö.

iOS-laitteet

iOS-laitteilla valintaikkuna kehottaa sinua Sonosin käyttölupapyynnön yhteydessä joko sallimaan tai kieltämään sen. Joissakin tapauksissa sinun on annettava Sonosille tietyt luvat, jotta voit käyttää tiettyä ominaisuutta.

Pyydetty lupa

Kuvaus

Paikallisverkko

Paikallisverkkoyhteys vaaditaan, jotta Sonos-sovelluksesi voi asentaa tai muodostaa yhteyden verkossa oleviin Sonos-tuotteisiisi.

Sijaintipalvelut

Sijainnin käyttölupa vaaditaan, jotta järjestelmä voi havaita mobiililaitteesi WiFi-verkkotiedot ja lähellä olevia tuotteita asennuksen aikana. Jos et salli kyseistä käyttölupaa, et voi asentaa Sonos-tuotteitasi.

Bluetooth

Bluetooth-yhteys vaaditaan, jotta Sonos havaitsee lähellä olevat kaiuttimet asennuksen aikana. Sitä tarvitaan myös Sonos-tuotteen asennukseen ja käyttöön Bluetooth-tilassa.

Mobiilidata

Sonos ei käytä mobiilidataa suoratoistoon tai laitteiden väliseen viestintään. Sitä käytetään havaitsemaan aktiivinen mobiiliyhteys, jotta saat lisätietoja Sonos-järjestelmästä, kun WiFi ei ole käytettävissä. Tämän käyttöluvan kieltäminen ei vaikuta järjestelmän toimintaan millään tavalla.

Mikrofonin käyttölupa

Käytetään Sonos-tuotteiden tunnistamiseen asennuksen aikana. Tämän luvan epääminen voi estää Sonos-tuotteen asennuksen.

Käytetään Trueplay-virityksen aikana Sonos-kaiuttimien tuottaman testiäänen kuunteluun ja huoneen akustiikan mittaamiseen. Tämän käyttöluvan kieltäminen estää kaiuttimien virittämisen Trueplay-toiminnolla.

Lähikenttäyhteys (NFC)

Käytetään Sonos-tuotteiden tunnistamiseen asennuksen aikana. Tämän luvan epääminen voi estää Sonos-tuotteen asennuksen.

Android-laitteet

Android-laitteilla valintaikkuna kehottaa sinua Sonosin uuden käyttölupapyynnön yhteydessä joko sallimaan tai kieltämään sen. Jotkut vanhemmat Android-versiot edellyttävät oikeuksien sallimista sovellusta asennettaessa. Näitä käyttölupia voidaan muuttaa noudattamalla tämän artikkelin ohjeita.

Pyydetty lupa

Kuvaus

Salli sijainnin käyttö

Tämän avulla Sonos pystyy havaitsemaan lähellä olevat kaiuttimet asennuksen aikana. Jos et salli kyseistä käyttölupaa, et voi asentaa Sonos-kaiuttimiasi.

Likimääräinen sijainti (verkkopohjainen)

Sijainnin käyttölupa vaaditaan, jotta järjestelmä voi havaita mobiililaitteesi WiFi-verkkotiedot ja lähellä olevat kaiuttimet asennuksen aikana. Sonos-järjestelmän likimääräisen sijainnin keräämisen avulla voimme täyttää rekisteröintisi postinumerotiedot automaattisesti ja määrittää järjestelmän radiolokaalin, jotta se voidaan määrittää heti, kun olet asentanut järjestelmän.

Bluetooth

Bluetooth-yhteys vaaditaan, jotta Sonos havaitsee lähellä olevat kaiuttimet asennuksen aikana. Sitä tarvitaan myös Sonos-tuotteen asennukseen ja käyttöön Bluetooth-tilassa.

Lähikenttäyhteys (NFC)

Käytetään Sonos-tuotteiden tunnistamiseen asennuksen aikana. Tämän luvan epääminen voi estää Sonos-tuotteen asennuksen.

Mikrofonin käyttölupa

Käytetään Sonos-tuotteiden tunnistamiseen asennuksen aikana. Tämän luvan epääminen voi estää Sonos-tuotteen asennuksen.

Täysi verkon käyttölupa

Käytetään asennuksen aikana yhdistämään laite langattomaan Sonos-verkkoon.

Näytä verkkoyhteydet

Käytetään määrittämään, mihin verkkoon Sonos on kytkettävä.

Näytä WiFi-yhteydet

Käytetään määrittämään, mihin verkkoon Sonos on kytkettävä.

Muuta verkkoyhteyden muodostusta

Käytetään määrityksen aikana laitteen automaattiseen yhdistämiseen Sonos-verkkoon.

Yhdistä ja katkaise yhteys Wi-Fi-verkkoon

Käytetään määrityksen aikana laitteen automaattiseen yhdistämiseen Sonos-verkkoon ja yhteyden katkaisemiseen.

Salli WiFi Multicast -vastaanotto

Multicastia käytetään viestintään Sonos-tuotteiden ja ohjainten välillä sekä Sonos-tuotteiden keskinäiseen viestintään.

Lue arkaluonteiset lokitiedot

Sonos-järjestelmän on mahdollista kerätä diagnostiikkalokeja kustakin Sonos-tuotteesta sekä joitakin tietoja käyttämistäsi ohjaimista. Tällaista tietoa ovat muun muassa yhteysviestit Sonos-järjestelmän ja ohjaimen välillä, verkon perustiedot (IP, SSID) ja laitetiedot (merkki, malli ja versio).

Muokkaa tai poista USB-muistin sisältöä ja testaa suojatun tallennustilan käyttöoikeuksia

Nämä vaihtoehdot mahdollistavat Sonos-sovelluksen asentamisen SD-kortille, jos sisäinen tila on vähissä.

Estä laitetta siirtymästä lepotilaan

Käytetään laitteeseen tallennettuja musiikkitiedostoja toistettaessa.

macOS-laitteet (10.14 tai uudempi)

Pyydetty lupa

Kuvaus

Käytettävyys

Tämän käyttöluvan myöntäminen antaa sinun hallita Sonosia Macin näppäimistön mediapainikkeilla toisto/tauko ja eteen/taakse. Jos et käytä näitä painikkeita Sonosin hallintaan, voit kieltää tämän käyttöluvan.

Jos käytät näitä painikkeita tai estit vahingossa käyttöluvan sallimisen, sinun on annettava Sonosille lupa käyttää niitä.

Ilmoitukset

Kun ilmoitukset sallitaan, Sonos lähettää työpöytäilmoituksia Macille aina uutta kappaletta toistettaessa. Ilmoitukset voidaan ottaa käyttöön tai pois käytöstä kohdasta Järjestelmäasetukset > Ilmoitukset > Sonos.