Sonosin beetaohjelmat

Sonosin beetaohjelmien avulla saat mahdollisuuden kokeilla uusia ohjelmistoja, laitteistoja ja musiikkipalveluja, ennen kuin ne ovat virallisesti kaikkien saatavana. Tämä auttaa meitä myös parantamaan Sonos-kokemusta, sillä saamme tietoa käyttökokemuksista ja siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Rekisteröidy beetatestaajaksi

Voit hakea Sonos beetatestaajaksi Sonos-sovelluksen tai Sonos-verkkosivuston kautta. Meillä ei ole aina käynnissä aktiivisia ohjelmia, eikä kaikkia testaajia valita tiettyyn ohjelmaan, joten ohjelmaan pääsyssä voi mennä hetki.

Sonos-sovelluksen käyttö iOS- tai Android-järjestelmässä:

1. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Tuki (Ohje ja vinkit, jos käytät Sonos S1 Controlleria)> Beetaohjelma.
  2. Kirjaudu Sonos-tilillesi.
  3. Tarkista tiedot, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napauta Hyväksyn.

Sonos-verkkosivuston käyttö:

1. Siirry sivustolle www.sonos.com, napsauta vasemman yläkulman valikkoa ja kohtaa Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu Sonos-tilillesi.
  3. Napsauta kohtaa Beeta
  4. Tarkista tiedot, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napsauta kohtaa Hyväksyn.

Päivitä Sonos-järjestelmäsi

Jos sinut valitaan Sonos beetaohjelman osallistujaksi, sinua pyydetään päivittämään Sonos-järjestelmäsi, kun uudet ohjelmistoversiot ovat testattavissa. Kun ohjelmistopäivitys on saatavilla, kaikkien mobiililaitteiden ja Mac- ja/tai PC-laitteiden Sonos-sovellukseen tulee kehote. Valitse Päivitys ja aloita päivitysprosessi. Jos haluat tarkistaa päivitykset manuaalisesti, katso ohjeet artikkelistamme Sonos-kaiuttimien päivittäminen.

Lähetä palautetta beetaversiosta

Kun haluat antaa palautetta tai sinulla on ongelmia testauksen aikana, voit kertoa siitä meille beetayhteisön kautta.

Voit myös lähettää palautetta ottamalla kuvakaappauksen Sonos-sovelluksen kautta. Kun olet ottanut kuvakaappauksen, näet ponnahdusikkunan, jossa kysytään, haluatko lähettää palautetta Sonosille. Napauta Kyllä, ja sinut ohjataan beetayhteisöön, jossa voit kirjautua sisään ja antaa palautetta.

Poistu beetayhteisöstä

Poistu beetatestistä

1. Kirjaudu betayhteisötilillesi.
  2. Avaa Community Home Page (Yhteisön etusivu) ja valitse betaohjelma, josta haluat poistua.
  3. Napsauta sivun yläosan palauteosiosta löytyvää Contact Us (Ota yhteyttä) -vaihtoehtoa.
  4. Kohdassa ”What can we help you with?” (Kuinka voimme auttaa?) hylkää tämä betaohjelma. Vastaa kyselyyn ja napsauta kohtaa Submit (Lähetä).

Saat vahvistuksen poistumispyynnöstäsi. Sinut poistetaan betatestistä kahden työpäivän kuluessa, jolloin saat uuden vahvistussähköpostin.

Kun sinut on poistettu beetatestistä, sinun on palautettava Sonos-sovelluksesi ja -järjestelmäsi uusimpaan, julkisesti saatavilla olevaan versioon.

1. Poista Sonos-sovelluksen beetaversio mobiililaitteestasi.
  2. Avaa laitteesi sovelluskauppa ja lataa Sonos-sovellus. Muista tehdä tämä kaikilla laitteilla, joita käytit Sonosin testaamiseen.
  3. Päivitä Sonos-järjestelmäsi.

Poistu beetayhteisöstä

Noudata näitä ohjeita, jos haluat, että sinut poistetaan kokonaan beetayhteisöstä ja kaikista aktiivisista beetatesteistä, joissa olet mukana. Beetayhteisötilisi tiedot poistetaan tietosuojalausunnon mukaisesti.

1. Kirjaudu betayhteisötilillesi.
  2. Napsauta oikeasta yläreunasta löytyvää profiilikuvaketta ja valitse Leave Beta Community (Poistu betayhteisöstä).
  3. Vastaa kyselyyn ja napsauta kohtaa Submit (Lähetä).

Saat vahvistuksen poistumispyynnöstäsi. Sinut poistetaan betayhteisöstä ja kaikista aktiivisista betatesteistä kahden työpäivän kuluessa, jolloin saat uuden vahvistussähköpostin.

Jos osallistuit aktiivisiin beetatesteihin, muista palauttaa Sonos-sovelluksesi ja -järjestelmäsi uusimpaan, julkisesti saatavilla olevaan versioon.

1. Poista Sonos-sovelluksen beetaversio mobiililaitteestasi.
  2. Avaa laitteesi sovelluskauppa ja lataa Sonos-sovellus. Muista tehdä tämä kaikilla laitteilla, joita käytit Sonosin testaamiseen.
  3. Päivitä Sonos-järjestelmäsi.