Sonosin beetaohjelmat

Sonosin beetaohjelmien avulla saat mahdollisuuden kokeilla uusia ohjelmistoja, laitteistoja ja musiikkipalveluja, ennen kuin ne ovat virallisesti kaikkien saatavilla. Tämä auttaa meitä myös parantamaan Sonos-kokemusta, sillä saamme tietoa käyttökokemuksista ja siitä, mikä toimii ja mikä ei.

Rekisteröidy beetatestaajaksi

Voit hakea Sonos beetatestaajaksi Sonos-sovelluksen tai Sonos-verkkosivuston kautta. Meillä ei ole aina käynnissä aktiivisia ohjelmia, eikä kaikkia testaajia valita tiettyyn ohjelmaan, joten ohjelmaan pääsyssä voi mennä hetki.

Sonos-sovelluksen käyttäminen iOS- tai Android-järjestelmässä:

1. Napauta  Asetukset-välilehdestä kohtaa Tuki (Ohje ja vinkit, jos käytät Sonos S1 Controlleria)> Beetaohjelma.
  2. Kirjaudu Sonos-tilillesi.
  3. Tarkista tiedot, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napauta Hyväksyn.

Sonos-verkkosivuston käyttö:

1. Siirry sivustolle www.sonos.com, napsauta vasemman yläkulman valikkoa ja kohtaa Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu Sonos-tilillesi.
  3. Napsauta kohtaa Beeta
  4. Tarkista tiedot, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napsauta kohtaa Hyväksyn.

Päivitä Sonos-järjestelmäsi

Jos sinut valitaan Sonos beetaohjelman osallistujaksi, sinua pyydetään päivittämään Sonos-järjestelmäsi, kun uudet ohjelmistoversiot ovat testattavissa. Kun ohjelmistopäivitys on saatavilla, kaikkien mobiililaitteiden ja Mac- ja/tai PC -laitteiden Sonos-sovellukseen tulee kehote. Valitse Päivitys ja aloita päivitysprosessi. Jos haluat tarkistaa päivitykset manuaalisesti, katso ohjeet artikkelistamme Sonos-kaiuttimien päivittäminen.

Lähetä palautetta beetaversiosta

Kun haluat antaa palautetta tai sinulla on ongelmia testauksen aikana, voit kertoa siitä meille beetayhteisön kautta.

Voit myös lähettää palautetta ottamalla kuvakaappauksen Sonos-sovelluksen kautta. Kun olet ottanut kuvakaappauksen, näet ponnahdusikkunan, jossa kysytään, haluatko lähettää palautetta Sonosille. Napauta Kyllä, ja sinut ohjataan beetayhteisöön, jossa voit kirjautua sisään ja antaa palautetta.

Poistu beetayhteisöstä

Poistu beetatestistä

1. Kirjaudu beetayhteisötilillesi.
  2. Kohdasta Omat projektit napsauta beetatestiä, josta haluat poistua.
  3. Napsauta vasemmalla olevasta valikosta Kyselyt ja Poistu tästä betatestistä. Saat vahvistuksen poistumispyynnöstäsi. Sinut poistetaan betatestistä yhden työpäivän kuluessa, jolloin saat uuden vahvistussähköpostin.

Kun sinut on poistettu beetatestistä, sinun on palautettava Sonos-sovelluksesi ja -järjestelmäsi uusimpaan, julkisesti saatavilla olevaan versioon.

1. Poista Sonos-sovelluksen beetaversio mobiililaitteestasi.
  2. Avaa laitteesi sovelluskauppa ja lataa Sonos-sovellus. Muista tehdä tämä kaikilla laitteilla, joita käytit Sonosin testaamiseen.
  3. Päivitä Sonos-järjestelmäsi.

Poistu beetayhteisöstä

Noudata näitä ohjeita, jos haluat, että sinut poistetaan kokonaan beetayhteisöstä ja kaikista aktiivisista beetatesteistä, joissa olet mukana. Beetayhteisötilisi tiedot poistetaan tietosuojalausunnon mukaisesti.

1. Kirjaudu beetayhteisötilillesi.
  2. Napsauta vasemmalla olevan valikon Kyselyt-kohdasta Poistu betayhteisöstä. Saat vahvistuksen poistumispyynnöstäsi. Sinut poistetaan betatestistä ja kaikista aktiivisista betatesteristä kahden työpäivän kuluessa, jolloin saat uuden vahvistussähköpostin.

Jos osallistuit aktiivisiin beetatesteihin, muista palauttaa Sonos-sovelluksesi ja -järjestelmäsi uusimpaan, julkisesti saatavilla olevaan versioon.

1. Poista Sonos-sovelluksen beetaversio mobiililaitteestasi.
  2. Avaa laitteesi sovelluskauppa ja lataa Sonos-sovellus. Muista tehdä tämä kaikilla laitteilla, joita käytit Sonosin testaamiseen.
  3. Päivitä Sonos-järjestelmäsi.