Move näkyy offline-tilassa Sonos S1 Controller -sovelluksessa

Tässä artikkelissa neuvotaan, miten voit palauttaa Sonos Moven online-tilaan, jos se näkyy offline-tilassa Sonos S1 Controller -sovelluksessa. Jos Move puuttuu Sonos-sovelluksesta, tutustu artikkeliimme Tuotteita puuttuu Sonos S1 Controller -sovelluksesta saadaksesi tuotteen takaisin verkkoon.

Moven yhdistäminen uudelleen

Move näkyy offline-tilassa Sonos S1 -sovelluksessa, kun se on Bluetooth-tilassa, sammutettu tai lepotilassa, tai kun se on WiFi-verkon kantaman ulkopuolella.

Varmista, että Move on kytketty päälle, ladattu ja WiFi-tilassa tarkistamalla ylimmäisen LED-valon. Sininen LED osoittaa, että Move on Bluetooth-tilassa. Vaihda Move WiFi-tilaan painamalla tilapainiketta kerran. Lisätietoja löytyy Moven käyttöä Bluetoothilla käsittelevästä artikkelistamme. Saatat joutua siirtämään Roamin lähemmäs reititintä, jotta se pysyy WiFi-verkon kantaman sisällä.

Reitittimen tai WiFi-verkon asetusten muuttamisen jälkeen

Kun yhdistät Sonosin uudelleen reitittimen tai WiFi-asetusten muuttamisen jälkeen, Move voi näkyä offline-tilassa, jos se ei saanut uutta WiFi-salasanaa. Voit antaa uuden salasanan avaamalla iOS:n tai Androidin Sonos-sovelluksen  Asetukset-välilehden ja napauttamalla kohtaa Käytä Movea uudessa verkossa.