Telia Sagemcom F@st 5370e -yhteensopivuus

Tällä reitittimellä on tunnettu ongelma, joka estää sitä toimimasta Sonosin kanssa. Tämä ongelma koskee reitittimiä, joiden laitteistoversio on SG4T1E100180C. Alla olevan ratkaisun avulla varmistetaan, että reititin toimii Sonosin kanssa.

Ongelma

Sonosia ei voi käyttää langattomassa asennuksessa.

Ratkaisu

Vaihtoehto 1

Kytke vähintään yksi Sonos-tuote reitittimeen, jotta järjestelmäsi on asennettu kiinteästi.

Vaihtoehto 2

Muokkaa reitittimesi Wi-Fi-asetuksia ja ota Taajuuden valinta pois käytöstä.

1. Kirjaudu reitittimellesi muokataksesi sen asetuksia.
  2. Avaa WiFi-osio ja vaihda Taajuden valinta pois käytöstä.
  3. Halutessasi voit muokata erillisten 2,4 GHz:n ja 5 GH:n verkkojen nimiä.

Jos Taajuuden valinta -asetuksen muuttaminen ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Teliaan lisäavun saamiseksi.