Viritä Era 100 tai Era 300 Trueplaylla

Trueplay mittaa, kuinka ääni heijastuu huoneen seiniltä, kalusteista ja muilta pinnoilta. Se hienosäätää Sonos-tuotteen niin, että ääni kuulostaa hyvältä missä tahansa.

Viritysvaihtoehdot

Era 100 ja Era 300 voidaan virittää iOS:n kautta Trueplaylla kahdella eri tavalla: pikavirityksellä tai edistyneellä virityksellä. Android-käyttäjillä on käytössään ainoastaan pikaviritys.

Pikaviritys

Pikaviritys käyttää Era 100- tai Era 300 -kaiuttimen sisäänrakennettuja mikrofoneja ja virittää itsensä senhetkisen sijainnin mukaan. Mikrofonikatkaisimen on oltava päällä, jotta kaiutin voi tehdä pikavirityksen.

Huomaa, että pikatuning ei ole käytettävissä, kun Era 100 tai Era 300 on käytössä kotiteatterin surround-kaiuttimena.

Edistynyt viritys

iOS-käyttäjät voivat valita myös edistyneen virityksen. Sonos-sovellus käyttää iOS-laitteen mikrofonia suorittaakseen Era 100- tai Era 300 -kaiuttimen tarkemman virityksen. Edistynyt viritys on sama Trueplay-prosessi, joka on tällä hetkellä käytettävissä useimmilla Sonos-tuotteilla.

Aloita viritysprosessi

Sonos-sovellus iOS:lle tai Androidille

1. Siirry Asetukset-valikkoon.
  2. Kohdassa Tietoja omasta järjestelmästä valitse Era 100 tai Era 300.
  3. Kohdassa Ääni valitse Trueplay ja sitten Trueplay-viritys.
  4. Jos käytät iOS:ää, valitse joko Pikaviritys tai Laajennettu viritys jatkaaksesi. Android-käyttäjät suorittavat automaattisesti pikaviritysprosessin.
  5. Noudata sovelluksen ohjeita Trueplay-prosessin loppuun saattamiseksi.

Kun olet viimeistellyt Era 100- tai Era 300 -kaiuttimen virityksen, Trueplay-virityssäädöt voidaan kytkeä päälle ja pois päältä samasta valikosta.