Viritä Era 100 tai Era 300 Trueplaylla

Trueplay mittaa, kuinka ääni heijastuu huoneen seiniltä, kalusteista ja muilta pinnoilta. Se hienosäätää Sonos-tuotteen niin, että ääni kuulostaa hyvältä missä tahansa.

Viritysvaihtoehdot

Era 100 ja Era 300 voidaan virittää iOS:n kautta Trueplaylla kahdella eri tavalla: pikavirityksellä tai edistyneellä virityksellä. Android-käyttäjillä on käytössään ainoastaan pikaviritys.

Pikaviritys

Pikaviritys käyttää Era 100- tai Era 300 -kaiuttimen sisäänrakennettuja mikrofoneja ja virittää itsensä senhetkisen sijainnin mukaan. Mikrofonikatkaisimen on oltava päällä, jotta kaiutin voi tehdä pikavirityksen.

​Huomaa, että pikaviritys ei ole käytettävissä silloin, kun Era 100- tai Era 300-kaiutinta käytetään stereoparissa tai kotiteatterin surround-kaiuttimena.

Edistynyt viritys

iOS-käyttäjät voivat valita myös edistyneen virityksen. Sonos-sovellus käyttää iOS-laitteen mikrofonia suorittaakseen Era 100- tai Era 300 -kaiuttimen tarkemman virityksen. Edistynyt viritys on sama Trueplay-prosessi, joka on tällä hetkellä käytettävissä useimmilla Sonos-tuotteilla.

Aloita viritysprosessi

Sonos-sovelluksen käyttö iOS- tai Android-järjestelmässä:

1. Avaa Asetukset-välilehti, napauta kohtaa Järjestelmä ja valitse Era 100 tai Era 300.
  2. Napauta Trueplay > Trueplay-viritys.
  3. Android-käyttäjät tekevät suoraan pikavirityksen. Jos olet iOS-käyttäjä, valitse joko Pikaviritys tai Edistynyt viritys jatkaaksesi.
  4. Suorita Trueplay-prosessi loppuun sovelluksen antamien ohjeiden mukaisesti.

Kun olet viimeistellyt Era 100- tai Era 300 -kaiuttimen virityksen, Trueplay-virityssäädöt voidaan kytkeä päälle ja pois päältä samasta valikosta.