Trueplay-yhteensopivat laitteet ja Sonos-tuotteet

Tässä artikkelissa käsitellään, mitkä mobiililaitteet ja Sonos-tuotteet ovat yhteensopivia Trueplayn kanssa.

Tuetut mobiililaitteet

Trueplay on käytettävissä kaikilla täysin tuetuilla iOS- tai iPadOS-laitteilla lukuun ottamatta laitteita, jotka on lueteltu alla kohdassa ”Tulossa pian”.

Android-laitteet ja laitteet, joissa on iOS:n tai iPadOS:n beetaversio, voivat käyttää Trueplayn pikaviritys-toimintoa, jos se on käytettävissä. Toistaiseksi Era 100 ja Era 300 tukevat pikaviritystä.

Edellyttäen, että Sonos-tuotteesi pysyvät samassa paikassa, Trueplay-viritys on suoritettava vain kerran tuotetta kohden.

Ei tällä hetkellä tuettu

• iPod touch (7. sukupolvi)
  • iPad Pro 11" (2. sukupolvi)
  • iPad Pro 11" (3. sukupolvi)
  • iPad Pro 11" (4. sukupolvi)
  • iPad Pro 12,9" (4. sukupolvi)
  • iPad Pro 12,9" (5. sukupolvi)
  • iPad Pro 12,9" (6. sukupolvi)
  • iPad (10. sukupolvi)

Tuetut Sonos-tuotteet

Kaikki Sonos-tuotteet, paitsi Port, Connect ja Roam SL, tukevat Trueplay-viritystä. Trueplay-viritystä tuetaan myös, kun Sonos on määritetty stereopariksi, surround-äänen kotiteatteriksi ja kun Sub tai Sub Mini on lisätty.

Amp

Amp tukee Trueplay-sovellusta, kun Sonance Architecturalin Sonos -katto- tai seinäkaiuttimia käytetään Ampin kanssa. Se ei ole käytettävissä Sonance Architecturalin Sonos-ulkokaiuttimilla.

Amp tukee myös Trueplay-toimintoa, kun Sonos-takakanavia virroitetaan kotiteatterijärjestelmässä.

Connect:Amp

Connect:Amp voidaan virittää vain Trueplaylla, kun Sonos-takakanavia virroitetaan kotiteatterijärjestelmässä.

Sonosin kannettavat Move- ja Roam-tuotteet

Move, Move 2 ja Roam virittävät itsensä automaattisesti auto Trueplay™ -toiminnolla sen mukaan, mitä soitetaan ja missä tuote sijaitsee. Auto Trueplay™ ei ole saatavilla Roam SL:lle.