Ota Trueplay-viritys pois päältä

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Trueplay otetaan pois käytöstä, kun olet virittänyt Sonos-kaiuttimesi. Voit halutessasi verrata kaiuttimen ääntä Trueplayn tekemien muutosten kanssa ja ilman niitä.


  1. Avaa iOS-järjestelmälle tarkoitettu Sonos-sovellus.
  2. Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä.
  3. Napauta huonetta, josta haluat ottaa Trueplay-toiminnon pois käytöstä.
  4. Napauta kohtaa Trueplay.
  5. Napauta Trueplay-viritys-kohdan vieressä olevaa kytkintä.

Tarvitsetko vielä apua?

Teknikkomme voivat auttaa puhelimen tai live-keskustelun avulla. Voit myös kysyä kysymyksiä ja etsiä vastauksia muilta Sonos-yhteisön Sonos-omistajilta.