Ota Trueplay-viritys pois käytöstä

Tämä artikkeli näyttää, kuinka voit poistaa käytöstä Trueplayn sen jälkeen, kun olet virittänyt Sonos-kaiuttimesi. Saatat haluta tehdä tämän verrataksesi kaiuttimesi ääntä ennen ja jälkeen Trueplayn tekemien muutosten.

1. Avaa Sonos-sovellus iOS:lle tai Androidille
  2. Siirry Asetukset-valikkoon.
    1. Jos käytät Sonos S1 Controller -sovellusta, siirry Asetukset-välilehteen ja valitse Järjestelmä.
  3. Omassa järjestelmässäsi valitse huone, joka on viritetty Trueplaylla.
  4. Valitse Trueplay, ja vaihda kytkintä vieressä Trueplay-viritys.