TV-ääni pysähtyy tai katkeaa

Tämä artikkeli tarjoaa yleisiä vianratkaisuja TV-äänen keskeytyksiin Sonos-kotiteatterikaiuttimien käytön aikana. Lue artikkelimme tilanteesta Sonos-kotiteatterituote ei tuota ääntä, jos et kuule mitään TV-ääntä Sonos-kotiteatteristasi.

1. Käynnistä televisio ja äänilähde uudelleen

Irrota virtajohto televisiosta ja kaikista liitetyistä äänilähteistä (kuten kaapelilaatikosta tai videopelikonsolista). Odota 10 sekuntia, ennen kuin kytket kaapelin takaisin ja testaat television ääntä.

2. Tarkista kaapeliyhteys

Tarkista, että optinen tai HDMI-kaapeli ei ole taipunut tai mutkalla ja että se on kytketty kunnolla molempiin laitteisiin.

Jos käytät optista kaapelia, pidä television äänilähde päällä ja irrota kaapeli Sonos-soittimesta. Kun optisen kaapelin toinen pää on kytketty televisioon, varmista, että näet punaisen valon tulevan toisesta päästä. Jos mahdollista, testaa laitteiden välillä toista kaapelia ja seuraa, ratkesiko ongelma.

3. Päivitä television ohjelmisto

Katso käyttöoppaasta tarkat ohjeet television ohjelmiston ja laiteohjelmiston päivittämiseen.

4. Säädä äänimuotoa

Voit säätää useimpien televisioiden asetuksia niin, että televisio tuottaa toista äänimuotoa. Suosittelemme testaamaan Stereota/PCM:ää ongelman ratkaisemiseksi. Jos äänen keskeytyksiä esiintyy vain Dolby Digitalia käytettäessä, televisio ei välttämättä välitä äänisignaalia oikein. Suosittelemme ottamaan yhteyttä television valmistajaan lisäapua varten.

5. Säädä ryhmän ääniviivettä

Ryhmän äänen viiveasetus tuottaa viiveen Sonos-kotiteatterin ja kaikkien ryhmähuoneiden välille kuunneltaessa TV:n ääntä. Tämä vähentää ääneen liittyvien ongelmien mahdollisuutta, kun Sonos-tuotteet toistavat TV-ääntä ryhmässä ja kun äänen ja kuvan samanaikaisuus ei ole tärkeää.

Avaa  Asetukset-välilehti ja napauta kohtaa Järjestelmä, napauta sitten kotiteatterituotetta. Napauta Kotiteatteri-osiosta kohtaa Ryhmän ääniviive ja valitse sitten viivevaihtoehto.