Äänenvoimakkuutta ei voida säätää LG Magic -kaukosäätimellä

Infrapunasignaalin (IR) sijaan LG Magic -kaukosäädin käyttää radiotaajuuksia (RF) tai Bluetoothia kommunikoidakseen suoraan television kanssa. Sinun täytyy ehkä muuttaa joitakin asetuksia LG-televisiossasi, jotta voit säätää Sonosia kaukosäätimellä.

Määritä LG Magic -kaukosäädin toimimaan Sonos-kotiteatterikaiuttimien avulla seuraavasti. Nämä vaiheet vaihtelevat, jos Sonos on liitetty televisioosi HDMI-ARC:in, optisen kaapelin tai optisen sovittimen kautta.

Huomaa, että alla luetellut vaihtoehdot ja vaiheet voivat olla erilaisia LG-television mallin tai ohjelmiston mukaan.

HDMI-ARC

1. Paina Magic-kaukosäätimen kotipainiketta ja valitse sitten Laiteliitin.
    • Jos laiteliitin ei ole käytettävissä, valitse Yleissäätimet.
  2. Valitse Bluetooth/äänipalkki, sitten HDMI-ARC.
  3. Valitse tai etsi Sonos valmistajaksi1.
  4. Valitse Kaukosäädintyyppi 1 ja napsauta Seuraava.
  5. Valitse Tehty.

Optinen tai optinen sovitin

1. Avaa television Asetukset-valikko, valitse Yleistä > Laiteliitin.
  2. Valitse laitetyypiksi Komponentti tai AV, paina sen jälkeen Seuraava-painiketta.
  3. Valitse äänilähdöksi Optinen ja paina sen jälkeen Seuraava-painiketta.
  4. Valitse tai etsi Sonos valmistajaksi1.
  5. Valitse Tehty.
  6. Ohjelmoi LG Magic -kaukosäädin Sonos-kotiteatterikaiuttimellesi noudattamalla ohjeita artikkelissammeUuden TV-kaukosäätimen asentaminen Sonos-kotiteatterikaiuttimille.

Jos et edelleenkään pysty käyttämään kotiteatterikaiutinta LG Magic -kaukosäätimellä, yritä poistaa SIMPLINK käytöstä optista yhteyttä varten kohdasta Asetukset > Ääni > Äänilähtö.

1Jos et voi valita Sonosia valmistajaksi, valitse Philips tai Bose sen sijaan.