Sonos-sovelluksen Verkon tiedot -kohdan ymmärtäminen

Näet jokaisen reitittimen WiFi-verkkoon yhdistetyn tuotteen yksityiskohtaiset verkon tiedot Sonos-sovelluksessa. Huomaa, että näiden tietojen kohta ei näy Sonos-tuotteissa, jotka on asennettu kiinteästi, tuotteissa, joita käytetään kotiteatterin surround-kaiuttimina tai -subwoofereina, eikä Sonos Movessa, kun se on Bluetooth-tilassa.

1. Avaa Asetukset-välilehti ja paina kohtaa Järjestelmä.
  2. Paina huoneen nimeä ja sitten huoneessa olevan tuotteen nimeä. Nimen vieressä näkyy langattoman signaalin osoitin.
  3. Paina kohtaa Verkko nähdäksesi tuotteen verkon tiedot.

Verkon tiedot -ruudun yläosassa näkyy yhdistetyn WiFi-verkon nimi sekä signaalin vahvuuden osoitin, jossa lukee Erinomainen, Hyvä tai Heikko.

Sovellus näyttää myös seuraavat tiedot tuotteen verkkoyhteydestä:

Nimi

Kuvaus

SSID-nimi

WiFi-verkon nimi, johon tuote on yhdistetty.

Taajuus

Reitittimen nykyinen WiFi-toimintataajuus. Lukema alkaa numerolla ”24”, jos tuote on yhdistetty 2,4 GHz:n verkkoon, tai numerolla ”5”, jos se on yhdistetty 5 GHz:n verkkoon.

Kanava

Reitittimen nykyinen langaton kanava.

BSSID

Tukiaseman kaikki nimetyt verkot (BSSID). Tällä viitataan yhdistetyn reitittimen tai yhteyspisteen MAC-osoitteeseen.

SNR

Signaali-kohinasuhde (SNR). Tämä mittaa signaalin vahvuuden laatua tuotteen ja reitittimen välillä, ja lukema ilmaistaan desibeleinä. Suurempi lukema tarkoittaa vahvempaa signaalia. Yleisesti ottaen 45 dB:n ja sitä suurempaa signaali-kohinasuhdetta pidetään erinomaisena, kun taas 25 dB:n tai sitä pienempi signaali-kohinasuhde on heikko.