Avaa Sonos-tilisi

Sonos-tilisi saatetaan lukita liian monien epäonnistuneiden kirjautumisyritysten jälkeen. Jos tilisi on lukittu, saat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet tilin avaamiseksi valitsemalla uuden salasanan. Muuten voit odottaa viisi minuuttia ja yrittää kirjautumista uudelleen.

Odotettuasi viisi minuuttia voit yrittää kirjautua uudelleen tai vaihtaa salasanasi. Jos tarvitset lisäapua tilisi avaamiseen, ota yhteys Sonos-tukeen.