Epäluotettu yrityskehittäjä -virhe

Jos käytät iOS 10 -järjestelmää tai uudempaa ja osallistut Sonosin beetaohjelmaan, saatat saada virheilmoituksen ”epäluotettavasta yrityskehittäjästä”, kun yrität ladata Sonos-sovelluksen beetaversiota.

Jotta Sonos Beta -sovellus voidaan asentaa, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

1. Avaa Asetukset-sovellus iOS-laitteellasi.
  2. Valitse Yleistä > VPN & laitehallinta > Sonos, Inc. ja sitten Luotettava: ”Sonos, Inc.”
  3. Tarkista päivitykset Sonos-sovelluksella ja noudata ohjeita.