Käytä toista Amazon Alexa -tiliä Sonosilla

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit käyttää toista Amazon-tiliä, kun Alexaa käytetään Sonos-järjestelmän hallintaan. Sonos käyttää viimeisintä mobiililaitteellasi käytettyä Amazon-tiliä, joten sinun on ehkä toimittava seuraavien ohjeiden mukaan, jos haluat käyttää toista Amazon-tiliä Alexalla.

iOS tai Android

1. Poista Alexa Sonos-järjestelmästäsi, jos olet jo asentanut sen.
  2. Avaa iOS- tai Android -järjestelmille tarkoitettu Sonos-sovellus.
  3. Noudata ohjeita lisätäksesi Alexan Sonosiin.
  4. Kun olet napauttanut kohtaa Kirjaudu Amazoniin, sinua kehotetaan napauttamaan kohtaa Salli, jos olet jo kirjautunut sisään Amazon-tilille. Jos haluat käyttää toista tiliä, napauta tilisi avataria oikeassa yläkulmassa ja napauta sitten kohtaa Kirjaudu ulos.
  5. Kirjaudu sisään haluamallesi Amazon-tilille.
  6. Napauta kohtaa Salli.

Huomaa, että jos valitsit ”Pidä minut kirjautuneena” kirjautuessasi sisään Amazon-tilillesi, tätä tiliä käytetään, kun Alexa lisätään muihin järjestelmän puheohjattuihin Sonos-tuotteisiin.

Kindle Fire

Kindle Fire ei tue eri Amazon-tilien käyttöä. Sinun on rekisteröitävä Kindle toiselle Amazon-tilille tai asennettava Alexa Sonosille iOS- tai Android-laitteella.