Käytä mobiililaitetta erillisenä Sonos Controller -ohjaimena

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka tuettu iOS- tai Android-laite määritetään erilliseksi ohjaimeksi Sonosille. Kun toiminto on otettu käyttöön, laite näyttää vain Sonos-sovelluksen ja estää käyttäjiä siirtymästä sovelluksen ulkopuolelle, ellei salasanaa anneta tai tiettyjä painikkeita paineta.

iOS

Noudata Applen artikkelissa Ohjattu käyttö iPhonen, iPadin ja iPad touchin kanssa annettuja ohjeita ohjatun käytön ottamiseksi käyttöön. Aloita sitten Ohjattu käyttö -istunto Sonos-sovelluksella.

Android

Ota käyttöön näytön kiinnittäminen noudattamalla Googlen artikkelissa Näyttöjen kiinnittäminen ja kiinnityksen poistaminen Android-laitteessa olevia ohjeita ja kiinnitä Sonos-sovellus.

Huomautus: Sonos-sovelluksen päivittämiseksi sinun on poistettava käytöstä ohjattu käyttö tai näytön kiinnitys.