Sonos-sovellusvaatimukset

Tässä artikkelissa kerrotaan Sonos S1 Controller- ja Sonos S2 -sovelluksen käyttöjärjestelmä- ja laitevaatimuksista. Lisätietoja verkko-, kotiteatteri- ja musiikkikirjastovaatimuksista löytyy artikkelistamme, joka käsittelee Sonos-järjestelmän asennusvaatimuksia.

Mobiililaitteen käyttöjärjestelmän vaatimukset

Uuden Sonos-järjestelmän asentamiseen tai uusien tuotteiden lisäämiseen vaaditaan iOS- tai Android-laite. Sonos-sovellus on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmäversioille:

Sonos S2-sovellus

• iOS 16 tai uudempi
  • iPadOS 16 tai uudempi
  • Android 8.0 tai uudempi (ei tuettu Chromebooksissa)
  • Fire OS 7 tai uudempi

Sonos S1-sovellus

• iOS 12 tai uudempi
  • iPadOS 13 tai uudempi
  • Android 8.0 tai uudempi (ei tuettu Chromebooksissa)
  • Fire OS 7 tai uudempi

Joitakin käyttöjärjestelmän versioita ei enää tueta, mutta ne toimivat silti Sonosin perusominaisuuksien, kuten musiikin selaamisen ja toiston ohjaamisen kanssa. Katso lisätietoja artikkelistamme Ei-tuetut käyttöjärjestelmäversiot.

Sonos-sovellus ei tue käyttöjärjestelmien beetaversioita. Sonos-sovellus ei ehkä toimi kunnolla, jos sitä käytetään käyttöjärjestelmän beetaversiolla.

Windows- ja macOS -vaatimukset

Sonos tukee seuraavia macOS- ja Windows -versioita, mutta tietyt järjestelmänhallinnan toiminnot, kuten uuden Sonos-järjestelmän asentaminen tai uusien tuotteiden lisääminen eivät ole käytettävissä. Katso lisätietoja artikkelistamme, joka käsittelee Sonos-työpöytäsovelluksen ominaisuuksia.

Sonos S2:n pöytäsovellus

• macOS 10.12 tai uudempi
  • Windows 8 tai uudempi

Sonos S1:n pöytäsovellus

• macOS 10.12 tai uudempi
  • Windows 7 tai uudempi

Tarkista laitteen käyttöjärjestelmä

Seuraavat linkit sisältävät tietoja päivittämisestä Sonos-yhteensopivaan käyttöjärjestelmäversioon, jos laite tukee sitä. Huomaa, että laitteen käyttöjärjestelmän päivittäminen voi muuttaa asetuksia, ominaisuuksia ja muiden sovellusten tukemista. Tarkista ennen päivittämistä laitteen valmistajalta, jos et ole varma, mitkä asiat saattavat muuttua päivityksen jälkeen.