Käytä Samsung One -kaukosäädintä Sonos-kotiteatterikaiuttimien kanssa

Koska Samsung One Remote ei oletusarvoisesti lähetä IR-signaaleja, joudut muuttamaan joitain Samsung TV:n asetuksia, ennen kuin voit käyttää kaukosäädintä Sonos-kotiteatterituotteen kanssa.

Tämä koskee vain Sonos-kotiteatterituotteita, jotka on liitetty television optisen äänen lähtöön.

Noudata seuraavia ohjeita määrittääksesi Samsung One -kaukosäätimen, jotta voit ohjata sillä Sonos-kotiteatterikaiutinta. Jos televisiossasi on ulkoinen IR-lähetin, varmista, että se on Sonos-kotiteatterikaiuttimen näkyvissä, ennen kuin aloitat.

1. Avaa Samsung TV:n Koti -valikko, selaa vasemmalle ja valitse joko Liitetyt laitteet tai Lähteet.
  2. Valitse Yleiskaukosäädin. Jos asennat tämän ensimmäistä kertaa, sinua pyydetään asentamaan yleiskaukosäädin. Valitse Aloita.
  3. Ennen kuin Sonos-kotiteatterikaiutin lisätään, sinun on ensin asennettava kaapeli-, satelliitti- tai Blu-ray-soittimen kaukosäädin. Valitse Uusi laite ja lisättävä laite.
  4. Kun olet lisännyt muut laitteet, valitse Uusi laite ja Kotiteatterijärjestelmä.
  5. Kirjoita hakukenttään ”Sonos”, valitse tuloksista Sonos ja valitse sitten tuloksi Optinen.
  6. Sinua pyydetään tekemään virtatesti. Valitse Virtatesti-painike. Kun sinulta kysytään, toimiiko se, valitse Kyllä ja sitten Valmis.
  7. Palaa yleiskaukosäätimen asennusvalikkoon ja valitse jokin muista lisäämistäsi tulolaitteista, kuten kaapelirasia tai Blu-ray-soitin. Valitse muut tulolaitteet ja valitse Käytä kotiteatterin kanssa. Tee tämä kaikille aktiivisille tuloliitännöille.