Sonosin käyttäminen ympäristöissä, joissa sitä ei tueta

Tässä artikkelissa käsitellään sovelluksen sisäistä viestiä: ”Tämän OS-mobililaitteen käyttöjärjestelmää ei enää tueta.”

Jos käytät Sonosta jonkin seuraavan luettelon laitteiden kanssa, Sonos-sovellus ei saa enää päivityksiä, mutta sen avulla voi silti hallita Sonosin yleisimpiä ominaisuuksia.

Sonos S2 app

• iOS 14 ja 15
  • iPadOS 14 ja 15
  • Android 7
  • Fire OS 6
  • Windows 7

Sonos S1 -sovellus

• iOS 10 ja 11
  • Android 5, 6 ja 7*
  • Fire OS 5 ja 6

Jos OS-laitteesi on näitä vanhempi, et voi ohjata Sonosia siltä laitteelta. Sinun pitää päivittää OS tai käyttää muuta OS-käyttöjärjestelmää tukevaa laitetta. Luettelo täydellisesti tuetuista käyttöjärjestelmäversioista löytyy järjestelmävaatimuksia käsittelevästä artikkelista.

Tarkista laitteen käyttöjärjestelmäversio

Seuraavat linkit sisältävät tietoja laitteen käyttöjärjestelmän version tarkistamisesta ja päivittämisestä Sonos-yhteensopivaan versioon, mikäli laite tukee sitä.

Ominaisuudet, jotka eivät ole käytettävissä, kun toimintoja on rajoitettu

Tässä taulukossa on lueteltu ominaisuudet ja asetukset, jotka eivät ole käytettävissä Sonos S2 -sovelluksella tai Sonos S1 -Controllerilla, kun käytetään jotakin yllä luetelluista ei-tuetuista käyttöjärjestelmistä.

Asetukset-valikko

Ominaisuus tai asetus

Tili

Vaihda tilin sähköpostiosoite

Järjestelmä

Tuotteet

Asenna uusi Sonos-järjestelmä

Lisää tuote

Lisää/poista surround-kaiuttimet tai subwoofer

Trueplay

TV:n asennus

Ota WiFi pois käytöstä

Järjestelmäasetukset

AirPlay-asetukset

Äänen kompressointi

Ryhmät

Hallitse musiikkikirjastoa

Mediapalvelimet

Verkkoasetukset

Lapsilukkosäädöt

Järjestelmäpäivitykset (mukaan lukien päivitys S1:stä S2:een)

Siirrä järjestelmän omistajuus

Palvelut

Ääni

Alexan laiteasetukset

Google Assistant -laiteasetukset

Lisää/poista puhepalvelu

Musiikki ja sisältö

Lisää/poista musiikkipalvelu

*Sonos S1 -sovellus Android 5:lle ja 6:lle ei ole enää käytettävissä Google Play Storessa. Sovellus ei toimi Sonosilla, jos se oli aikaisemmin ladattu laitteeseesi.