Sonos Ace -kuulokkeiden Käytön tunnistus -asetukset

Sonos Ace tunnistaa, kun käytät kuulokkeita. Voit määrittää Sonos-sovelluksella, miten kuulokkeet toimivat, kun otat ne pois tai laitat ne korvillesi.

Muuta Käytön tunnistus -asetuksia Sonos-sovelluksesta

Käytön tunnistus -asetusten vaihtamiseksi Sonos Ace -kuulokkeiden on oltava asennettuna Sonos-sovelluksessa ja yhdistettynä iOS- tai Android-laitteeseen.

1. Siirry Asetukset-valikkoon ja valitse Sonos Ace Kuulokkeet-osiosta.
  2. Valitse laitteiston säätimistä Käytön tunnistus.

Voit säätää alla lueteltuja asetuksia:

Asetus

Kuvaus

Käytön tunnistus

Ota Käytön tunnistus käyttöön tai pois käytöstä.

Toista/tauota

Tämän asetuksen avulla kuulokkeet voivat tauottaa äänen, kun otat kuulokkeet pois korviltasi. Äänen toisto jatkuu automaattisesti, kun laitat kuulokkeet takaisin korviisi.

Huomaa, että äänen toisto ei jatku automaattisesti, jos se on keskeytetty manuaalisesti ennen kuulokkeiden pois ottamista.

Vastaa laittamalla korville

Kun kuulokkeet on otettu käyttöön, ne vastaavat automaattisesti tuleviin puheluihin, kun laitat ne korvillesi.